Reklame

Lavovi imaju problema sa stomakom, Bikovima smeta dim cigarete.

OVAN

Smatrate da postoji dosta poslovnih problema koje ćete na neki način morati sami da rešite. Moguće je da niste dovoljno spontani u komunikaciji sa voljenom osobom i da delujete nekako stidljivo. Zdravlje je dobro.

BIK

Moguće je da ćete se posvetiti svojim obavezama i da ćete pokazati da ste na poslovnom polju posvećeni i požrtvovani. Pokažite partneru da vam je stalo do toga da vaša veza napreduje. Smetaju vam cigarete.

BLIZANCI

Imate mnogo iskustva i spremni ste da budete drugima od pomoći na poslovnom polju. Odnos sa partnerom bi mogao da bude nestabilan i promenljiv u narednom periodu kod vas. Vašoj koži je potrebna bolja nega.

RAK

Odlučno se snalazite na novom poslu i u komunikaciji sa nadređenima ostvarujete pozitivnu atmosferu. Nema naznaka za velike promene kod vas. Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom danas. Prolazna glavobolja.

LAV

Prijatno ste iznenađeni i zadovoljni ste poslovnim okolnostima. Možete da očekujete generalno povoljan dan. Prija vam pažnja na ljubavnom polju i zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Mogući su problemi sa stomakom.

DEVICA

Vreme je da preuzmete kontrolu i da se posvetite poslu. Uskoro možete da ostvarite neke veće pozicije. Impulsivno reagujete i skloni ste čestim svađama sa voljenom osobom. Veza vam zapada u krizu. Problemi sa grlom.

VAGA

Moguće je da vam današnji dan neće biti naročito povoljan za polje posla. Povedite računa i nemojte mnogo rizikovati. Možete da očekujete nova ljubavna dešavanja i spajanje sa partnerom. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA

Nije povoljan dan za veće poslovne promene. Moguće je da ćete biti i sami skeptični oko nekih rizika. Prija vam flert i na ljubavnom polju se osećate prilično dobro. Možete da očekujete povoljan period. Povedite računa o zubima.

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan. Ne biste trebali da imate veće brige na polju posla. Očekuje vas povoljna situacija za početak nove veze. Otvoreni ste prema osobi koja vam se dopada i ona to ceni. Manji pad imuniteta je pred vama.

JARAC

Tokom današnjeg dana vas prati sreća i možete da ostvarite neki veći poslovni napredak. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promene koje mogu da vam donesu važne preokrete. Odlično se osećate i puni ste energije.

VODOLIJA

Možete da očekujete povoljan dan za posao. Uspećete da rešite neke manje probleme sa saradnicima. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Lava. Čuvajte se mogućih upala.

RIBE

Potrebno je da budete dovoljno metodični, dobro organizovani i da se posvetite vašem poslu. Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo. Spremni ste da menjate svoj emotivni status! Prolazna gavobolja.

Izvor: Kurir