Reklame

Jarac usamljen, Bik traži pažnju, Rak osvetnički raspoložen, Devica ima problema sa zdravljem

OVAN

Ukoliko budete postpuli impulsivno, napravićete grešku na poslovnom polju. Možete da očekujete odličan period za to da vam se odnos sa voljenom osobom pokrene u boljem smeru. Srčane smetnje su moguće.

BIK

Potrudite se da nađete način da promenite ono što vam se na polju posla ne dopada. Sve se više svađate sa osobom do koje vam je stalo i nije vam lako da vaš odnos dovedete do stabilizacije. Izbegavajte masnu hranu.

BLIZANCI

Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete imati priliku da ostvarite poslovno napredovanje. Raskid vam neće lako pasti jer ste se veoma jako vezali za osobu sa kojom se viđate. Izbegavajte cigarete.

RAK

Pred vama su pozitivne okolnosti koje vam donose dobre promene na poslovnom polju. Usamljenost vam postaje dosadna i u vama se polako budi potreba da se okrenete ka novim poznanstvima. Razmišljate o dijeti.

LAV

Prijalo bi vam da odete na godišnji odmor i da se malo rasteretite kada je u pitanju posao. Ne biste želeli da ponovite greške koje ste pravili sa bivšim partnerom, u novoj vezi. Problemi vezani za vid.

DEVICA

Vi ste vrlo odlučni i spremni ste da na poslovnom polju preduzmete konkretne korake. Dopada vam se osoba koja je spremna da vam otvoreno pokaže da takođe želi vezu sa vama. Problemi sa nervozom su mogući.

VAGA

Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju posla i za sada ne postoji nešto što biste konkretno menjali. Uživate u avanturama koje imate i niste još spremni za početak bilo kakve ozbiljnije veze. Nervni sistem vam je osetljiv.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete danas imati stabilno stanje na polju posla i da neće biti većih stresova. Uživate u dobrom odnosu sa voljenom osobom koja vam pokazuje svoja iskrena osećanja. Problemi sa kičmom.

STRELAC

Generalno ste zadovoljni okolnostima koje imate u odnosima sa poslovnim saradnicima. Želite da se potrudite oko stvaranja bolje komunikacije sa osobom prema kojoj imate iskrena osećanja. Mogući su problemi sa kostima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu i da ćete biti veoma zadovoljni. Iako još uvek patite za osobom iz prošlosti, očekuje vas novo poznanstvo. Pad imuniteta.

VODOLIJA

Niste dovoljno skoncentrisani na poslovno polje. Ponekad se čini i da nemate dovoljno motivacije. Možete da očekujete promenljivo raspoloženje koje će negativno uticati na vašu vezu. Puni ste pozitivne energije!

RIBE

Ukoliko budete nastavili da se fokusirate na sitnice, mogla bi da vam promakne šira slika. Možete da imate zanimljivo poznanstvo koje će vas voditi do veze koja može da traje na duže staze. Mogući bolovi u stomaku.

Izvor: Kurir