Foto: Pixabay
Reklame

Jarac umoran, Vaga srećna, Bik zadovoljan, Devica u haosu

OVAN

Neko na poslu vrši pritisak na vas i primorani ste da neke stvari obavite brže nego što ste želeli. Partner će vam pokazati svoje pravo lice. Nećete biti preterano oduševljeni sa onim što vidite. Mogući problemi sa nesvesticom.

BIK

Veoma aktivno učestvujete u obavljanju radnih zadataka i maksimalno ste posvećeni svom poslu. Muči vas ljubomora. Nemate dovoljno poverenja u partnera, sumnjate da nešto skriva od vas. Problemi sa osetljivim urogenitalnim traktom.

BLIZANAC

Danas ćete imati mnogo posla, ali i nekih promena u radnom okruženju. Moguće je da neki saradnici odlaze. Ulazite u monotonu fazu kada je u pitanju ljubav i niste preterano srećni zbog toga. Dosta loša krvna slika. Pad imuniteta.

RAK

Iako vam dugo okolnosti nisu baš išle na ruku, danas možete imati sreće da neke probleme rešite. Uplašeni ste, želite da zadržite partnera sa kojim ste, a deluje vam da polako gubite kontrolu. Kardiovaskularni sistem je osetljiv.

LAV

Povoljan dan za posao, ako sarađujete sa osobom rođenom u znaku Strelca. Možete da očekujete uspeh. Ukoliko ste u braku, sve radite kako biste našli izgovor da izađete iz kuće i da se malo odmorite od partnera. Osetljiva bešika.

DEVICA

Možete biti uspešni u poslovnim pregovorima danas. Povoljan dan za potpisivanje ugovora o saradnji. Delujete misteriozno i privlačite veći deo pripadnika suprotnog pola svojim stavom. Dobro se osećate. Boravite više u prirodi.

VAGA

Skloni ste razbacivanju i trošenju većih suma novca. Preporuka je da ipak budete obazriviji, jer kasnije možete zažaliti. Do savršenstva se ne može doći preko noći, potrebno je mnogo obostranog truda, razumevanja. Gubitak apetita.

ŠKORPIJA

Koncentracija vam je loša i ne biste trebali da donosite danas važne odluke. Skloni ste samosažaljenju, tražite pažnju i lako zaboravljate sve lepe stvari koje je partner učinio za vas. Neophodno je da se naspavate. Premoreni ste!

STRELAC

Izuzetno ste nervozni, loše se osećate i gde god da se okrenete vidite neka ograničenja za vaš poslovni plan. Tužni ste jer nemate onu vrstu ljubavi koja vam je potrebna. Moguće je da idealizujete prošlost. Sklonost depresiji.

JARAC

Možete da se oslonite na saradnike i kolege, oko sebe imate ljude kojima možete verovati.

Ukoliko imate vezu na daljinu, današnji dan je povoljan za planiranje susreta sa voljenom osobom. Prijaće vam boravak na svežem vazduhu.

VODOLIJA

Povedite računa da ne pokvarite svoje odnose sa nadredjenima. Lako se možete uvući u neke intrige. Delujete distancirano prema voljenoj osobi, a istina je da ste ustvari povređeni, a ne želite to da priznate. Bolovi u ledjima.

RIBE

Povoljan dan za putovanje i potpisivanje nekog ugovora. Sve što zamislite polaziće vam od ruke. Možete veoma lako osvojiti osobu koja vam se dopada. Povoljan period je tek počeo. Izbegavajte masnu, pohovanu i jako začinjenu hranu.

Izvor: Kurir

Reklame