Foto: Pixabay
Reklame

Jarac uporan, Blizanci istrajni, Rak uspešan, Lav srećan, Vodolija zadovoljna

OVAN

Danas je moguće da će se testirati vaše veštine na poslu, bićete veoma zadovoljni onim sto ćete pokazati. Komunikacija sa partnerom se popravlja, oni koji su u vezi na daljinu će imati veće rasprave. Naglašen vam je pad imuniteta.

BIK

Danas ste fokusirani na pomoć drugima što neće proći nezapaženo. Danas ćete flertovati sa osobama suprotnog pola, ali se nećete upuštati u više od toga. Proverite hormone i štitnu žlezdu.

BLIZANCI

Danas svu poslovnu odgovornost preuzimate na sebe jer imate osećaj da se ni na koga ne možete osloniti. Imate podršku emotivnog partnera što vam veoma prija, pokažite da je to obostrano. Mogući su problemi sa stomakom.

RAK

Pozitivna atmosfera vlada na polju posla kod vas. Danas vam je idealan dan za početak novih projekata. Moguće je da ćete danas ući u tajnu vezu jer je to ono što vam sada odgovara, ne želite nikakvo opterećenje. Potrebno vam je više sna.

LAV

Današnji dan nije najpovoljniji na polju posla. Nemojte započinjati nove stvari jer stare još nisu završene. Na polju ljubavi je sve u redu i uživate sa partnerom. Konzumirajte više tečnosti jer ste malaksali.

DEVICA

Moguće je da ćete dobiti ponudu za neku višu poziciju od one na kojoj se nalazite sada. Ta pozicija nosi mnogo više odgovornosti. Partner je zabrinut za vas jer vam komunikacija nije na najboljem nivou, pokažite mu da je sve u redu. Zdravlje je dobro.

VAGA

Nezadovoljni ste rezultatima koje postižete danas, danas vam nije povoljan dan za posao. Moguće je obnavljanje veze sa osobom sa kojom ste ranije imali samo tajnu aferu. Potreban vam je vitamin D.

ŠKORPIJA

Danas vas prati sreća na polju posla pa možete očekivati pozitivan napredak. Danas vam nije dan za ozbiljne razgovore sa partnerom jer se može desiti da ćete ući u sukob. Zdravlje vam je dobro.

STRELAC

Danas rešavate probleme koje ste imali sa saradnicima pa ćete osećati spokoj. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promene, prekinućete nešto što odavno želite da prekinete. Čuvajte se virusa.

JARAC

Danas će se od vas očekivati da budete diplomata jer vas očekuju intelektualni izazovi na polju posla. Osećate da ste spremni da promenite svoj emotivni status. Mogući su problemi sa bešikom.

VODOLIJA

Možete očekivati povećanje prihoda tako da ćete biti zadovoljniji finansijama. Probajte da provodite više vremena sa partnerom. Unutrašnji nemiri i nesanica.

RIBE

Na polju posla nema nikakvih promena. Dan provodite mirno bez tenzije. Može doći do upuštanja u turbulentnu ljubavnu avanturu. Puni ste pozitivne energije što se prenosi na vaš organizam.

Izvor: Kurir