Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 16. februar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Nemojte odustati od onoga što želite, samo promenite pristup i malo drukčije to predstavite. LJUBAV: Vaš stav može biti doživljen kao konzervativan i zastareo, ali može i prilično povrediti nekoga ko možda nije kriv zbog situacije u kojoj se nalazi. ZDRAVLJE: Poboljšanje u odnosu na jučerašnji dan.

BIK

POSAO: Osećaj za posao vas savršeno služi te možete biti potpuno sigurni da ćete doneti ispravne odluke. LJUBAV: Bićete nezadovoljni i situacijom u kući i partnerom, danas nema svrhe da započinjete bilo kakav razgovor. ZDRAVLJE: Odlično se osećate, imate energije za dvoje i možete postići sve što niste ovih dana.

BLIZANCI

POSAO: Ne dovodite u pitanje svoju reputaciju i posao uopšte, napravite kompromisna rešenja. LJUBAV: Ukoliko ste imali bilo kakav konflikt u porodici danas je pravi trenutak da ga izgladite, za ovo ćete imati priliku u toku popodneva. ZDRAVLJE: Postoje situacije u kojima morate naučiti da prihvateta neke stvari.

RAK

POSAO: Postali ste imuni na spletke i ogovaranja ali ako se ipak odlučite za razgovor sa nadređenom osobom neka to bude nasamo. LJUBAV: Imaćete važan razgovor sa članom porodice a u sve ovo umešaćete i partnera. ZDRAVLJE: Nema većih problema, jedite nešto lakšu hranu i pijte više tečnosti.

LAV

POSAO: I dalje je osnovni motiv za rad, novac i uvećanje finasija. Nažalost, što se vi više koncentrišete to su vam šanse manje. LJUBAV: Budite romantični, uveče uz svetlost sveće i tihu muziku imaćete priliku da rešite problem koji vas muči. ZDRAVLJE: Problem može biti vezan za stopala i cirkulaciju.

DEVICA

POSAO: Imate šansu za dodatni posao koji će vam biti isplaćen krajem meseca i samim tim popravljate finasijsku situaciju. LJUBAV: Avantura za jednu noć izgleda privlačno, ali je najgore moguće rešenje ako ste već u vezi. ZDRAVLJE: Stanje se popravlja, a time ste i vi bolje raspoloženi.

VAGA

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finasijske situacije kao i pohvale osoba koje su vam važne u poslu, bićete zadovoljni, šteta što vas to kratko drži. LJUBAV: Ukoliko ste prećutali i prevazišli neprijatnu situaciju očekuje vas poboljšanje odnosa. ZDRAVLJE: Danas se bolje osećate ali biste ipak trebali da odete na kontrolu ako tegobe ne jenjavaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnici vas podržavaju, određene osobe imaju nešto protiv vaših planova ali uz diplomatski pristup privolećete ih na saradnju. LJUBAV: Prijatelji vam pripremaju iznenađenje, ako se nađete na skupu ili proslavi imaćete interesantan susret. ZDRAVLJE: Sasvim dobro, možete očekivati bolju kondiciju i više energije.

STRELAC

POSAO: Pokušajte da odredite prioritete, ne dozvolite da vam se gomilaju računi jer ćete situaciju sve teže kontrolisati. LJUBAV: Loša atmosfera između vas i partnera trajaće, iako želite da razgovarate o problemima on se povlači. ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro.

JARAC

POSAO: Ako radite u kolektivu bićete predloženi da prisustvujete skupu u kome ćete predstavljati vašu organizaciju. LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv dan a vi ste se pretvorili u isčekivanje, dati su vam signali za vezu. Potrudite se malo… ZDRAVLJE: Izađite u prirodu, šetajte, trčite…

VODOLIJA

POSAO: Korigujte svoje planove i razmislite na koji način ćete ih najlakše ostvariti, imaćete podršku. LJUBAV: Ako ste slobodni rešićete određene dileme u odnosu na osobu koja vam se dopada, stavite joj do znanja da ste otvoreni za saradnju. ZDRAVLJE: Prilagodite ishranu i uvedite voće i žitarice svakodnevno u obrok.

RIBE

POSAO: Imate aspekte da dobijete dugo očekivani novac, posebno će vas obradovati saradnja sa simpatičnim kolegom. LJUBAV: Porodica će se umešati u vašu vezu a rasprava oko nečega može biti prilično neugodna. ZDRAVLJE: U dobroj ste formi, poslednje vreme malo više vodite računa o sebi.

Izvor: Mondo

Reklame