Foto: Pixabay
Reklame

Mlad Mesec u Lavu donosi neočekivane vesti i iznenadne promene. Nebeski spektakl ipak ne prija svim znakovima zodijaka jednako – dok jedni pucaju od enerbije, drugi se osećaju konfuzno. Šta nam poručuju zvezde za danas – pročitajte u nastavku teksta u dnevnoj analizi Astrozenita.

 

Ovan
Danas ste prilično rasejani. Ipak raspoloženi ste za druženje i nove kontakte. Previše informacija ste dobili ovih dana, pa Vam treba više vremena da odlučite šta ćete da radite sa tim.

Bik
Trebalo bi da nađete neku aktivnost koja će Vam biti zabavna. Uvedite promenu u svoj život. Teško Vam je da se posvetite poslu.

Blizanci
Imate dosta planova za danas. Veoma ste vredni i prelazite sa reči na dela. Ne želite da sve ostane samo plan. Pristupite drugačije problemima koje imate i brže ćete moći da ih rešite.

Rak
Otvorite se prijateljima i partneru, ohrabrite druge da vam kažu u čemu je problem. Možete pomoći nekom kolegi na poslu. Nemojte da se premarate.

Lav
Udovoljavajte sebi malo više i provedite vreme sa porodicom. Napravite listu prioriteta u vezi sa poslom. Obratite pažnju na svoju intuiciju kada su u pitanju ljudi sa kojima dolazite u kontakt.

Devica
Idealan je dan da ga provedete sa bliskim ljudima, sa porodicom i prijateljima. Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni dešavanjima na poslu. Puni ste elana i dobre energije danas, pa će tako biti do kraja dana.

Vaga
Ako imate neke probleme, bilo bi dobro da popričate sa nekim o tome. Ponekad previše planirate i ne možete da uradite sve. Organizujte se bolje.

Škorpija
Danas ćete biti veoma zadovoljni situacijom na poslu. Priliv novca je izvestan i dan je dobar za uživanje. Ugodite sebi, ne štedite, možete i Vi nekad da se opustite.

Strelac
Najradije biste išli na neki put ili radili nešto što nema veze sa poslom, ali obaveze čekaju. Isplatiće se. Neke ideje koje imate odavno sada mogu da se realizuju.

Jarac
Uradite sve što je bitno na poslu. Ne odlažite započete obaveze. Odmarajte više, danas nemate motivaciju za rad.

Vodolija
Osećate se prilično dobro. Sve Vam ide od ruke i završavate obaveze brže nego obično. Neki prijatelji mogu da budu od pomoći, a možete da upoznate i nove zanimljive ljude.

Ribe
Postižete sve da uradite i veoma ste zadovoljni zbog toga. Budite prijatni prema saradnicima. Zbog prevelike posvećenosti poslu danas možete da imate problem sa partnerom ili porodicom. Nađite balans.

Izvor: astrozenit.rs
Reklame