Foto: screenshot Happy tv

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, napisao je na društvenoj mreži Fejsbuk, da parapolitička kompanija “Krstić & sinovi”, predvođena uvezenim narodnim poslanicima i svojim mentorima Ćutom (Aleksandar Jovanović) i Srkijem od Kruševca (Srđan Milivojević), kao i “komšikom” iz Bora Irenom Živković, izveli su, ispred i u prostorijama sale Skupštine Zaječara, siledžijski performans primitivizma.

Prema njegovim rečima, to je, iako je od sličnih aktera mnogo toga viđeno, nešto nezapamćeno u Srbiji! Bruka, sramota i primitivizam kakav se retko viđa, a sve u cilju dizanja gledanosti i šera Šolakovih televizija N1 i “Nova”.

“Na ovim medijima, u direktnom prenosi (?), što govori da je sve dobro isplanirano i smišljeno, lopovski upad preko terase zgrade navodnih boraca protiv izglasavanja gradnje kamenoloma na potezu “Vlaška” (ne u selu Mali Izvor kako oni objavljuju), prikazuje se kao borba meštana za “goli život”. A od meštana Malog Izvora prisutno njih 4-5 dok je ostalih 30-40 dovedeno iz okolnih gradova kao i par pojedinaca, profesionalnih protestanata, iz samog Zaječara. Da čudo bude veće mi, “zla vlast”, koja je navodno potplaćena od “krupnog kapitala”(???), nemamo pravo da od njih i njihovih divljačkih nasrtaja, zaštitimo ni državni objekat ni legalno izabrane odbornike skupštinske većine (pre svega žene odbornice koje se prestrašene tresu u skupštinskim klupama dok oni prete, kunu i unose im se u lice) angažovanjem obezbeđenja. Ti hrabri momci, među kojima (što se vidi na snimcima) ima i povređenih, su za njih “uvezeni batinaši” i profesionalni kik bokseri dovedeni da batinaju narod. Samo se pitam ko je to od njih dobio batine ???”, ističe Ničić.

Dodaje da šetnja odbornika Krstića, Slobodana iz M. Izvora i krstićevog sina Miladina (koji nisu odbornici) između skupštinskih klupa, sa upaljenom slavskom svećom i ikonom Sv.Đorđa, uz kletve “zatrlo vam se seme”, “ko glasa dabogda mu sve pocrkalo” i sl. je ritualni performans dostojan jedino mučnine i povraćanja. Tačka!

“Da bi cirkus koji su napravili od 22. Sednice Skupštine grada bio veći potrudila se dopisnica televizije “Nova” koja se uživo uključuje u program šolakove TV , bukvalno ispred stola predsednika gradske Skupštine, dok traje glasanje odbornika, i naočigled svih nas prisutnih gnusno laže o događanjima na skupštini provocirajući reakciju koja bi od nje napravila “novinarsku žrtvu”. Naravno da smo taj naum pročitali i nismo reagovali. Ono što NAJVIŠE ČUDI je, evo, već trodnevno ćutanje NEMIH POSMATRAČA čitavog “cirkusa”, divljaštva i siledžijstva od strane pripadnika SUP-a Zaječar i nadležnog tužilaštva! Dok huligani predvođeni sinovima odbornika Krstića postavljaju merdavine i penju se na 6-7 metara visoku terasu sale gradskog parlamenta pripadnici PU Zaječar nemo gledaju čekajući “nečije” naređenje koje nikada nije stiglo. Niko od njih se ne potrudi da proveri imaju li, ovi koji koriste lipovske metode upada u zgradu koja je valjda neka institucija države, kod sebe oružje i mogu li povrediti ili ne daj Bože ubiti nekoga. Njih preventiva ne zanima – oni čekaju naređenje za koje znaju DA NIKADA DOĆI NEĆE ! Oni, NAVODNO, u stogodišnju zgradu gradske Skupštine, koja je pod zaštitom ZZK, ne mogu ući da je brane i spreče štetu pošto ono što važi za Skupštinu grada Beograda ne važi za Skupštinu grada Zaječara. U nju može da upada svako, tuče se sa obezbeđenjem, ulazi kroz terase i prozore, kune i preti odbirnicima … dok javni tužilac ne želi da se javi gradonačelniku ali može da primi narodnog poslanika Milivojevića koji, brže bolje, podnosi nekakve krivične prijave”, objašnjava gradonačelnik.

Kako Ničić kaže, “o kletvama suludnjičavog i očito bolesnoumnog doktora etnoloških nauka (kako se odbornik sa 3,06% podrške građana) Krstića tiče ne bi baš mnogo trošio reči, o tome su govorili mnogi teolozi:

“Srpska pravoslavna crkva ne odriče postojanje kletvi – postoje blagoslovi i jedna jednina kletva – Božja.”

Dodaje, da jedino ako je ovaj “doktor” za maglu sebe proglasio Svevišnjim – a to onda dovoljno govori o stanju njegove svesti.

Kao zaključak sve ove njego pisanije jeste da mu je, kao prvom čoveku grada, biranom skoro dve decennije na ovu ČASNU FUNKCIJU, strašno žao što su ovi teledirigovani pijuni beogradskih skupštinskih kabadahija uspeli, uz zdušnu pomoć onih koji su plaćeni da to spreče, da bace ljagu na predivni grad Zaječar i prikažu kao primitivce.

“Ako im je to bio naum NA ŽALOST uspeli su. Zamenom teza o sprečavanju NAVODNE izgradnje nekakvog kamenoloma u “centru sela” zapravo su, divljaštvom i magijskim ritualima, pokušali da predstave naš grad kao leglo primitivaca. To im je omogućila njihova drugarica iz Šolakovih televizija i njihov pajtos iz portala i “dopisnik” dnevnog lista “Danas”. Pa neka im je na čast”, zaključio je Ničić.

Reklame