Reklame

Kako portal Glas Zaječara saznaje, direktor ZC Zaječar, Miroslav Stojanović, pozvao je interventnu jedinicu PU Zaječar, zbog snimanja ekipe N1 televizije u okviru ZC Zaječar, gde su snimali prilog o Dragoslavu Pavloviću iz Boljevca koji je preminuo 19. decembra tekuće godine ispred ZC Zaječar.

Portal Glas Zaječara saznaje, da je direktor bolnice u Zaječaru, Miroslav Stojanović, pozvao interventnu jedinicu PU Zaječar, zbog navodnog snimanja zgrade bolnice u Zaječaru i da novinari N1 televizije nisu imali dozvolu za to.

„Policija se pojavila ispred ZC Zajecar, a upravo smo i legitimisani. Policajac se izvinjavao i govorio da samo radi svoj posao, ali su nam lični podaci uzeti. Kako kaže policajac koji nas je legitimisao dok smo sedeli u automobilu prekoputa bolnice, iz ZC je prijavljeno da su dosla nepoznata lica koja snimaju zaposlene. To apsolutno nije tačno. Snimali smo zgradu spolja i na to imamo pravo. To je javna svojina, a reporteri N1 su profesionalci koji znaju sta smeju da snimaju i nikada ne bi uznemirili pacijente, a narocito lekare. Posebno ističem da smo probali vise puta tokom dana da stupimo u kontakt sa upravom i tim istim direktorom“.– kazao je Milan Stojanović novinar N1 za portal Glas Zaječara.

Podsećamo, Dragoslav Pavlović iz Boljevca preminuo je 19. decembra 2020. ispred Zdravstvenog centra u Zaječaru.

Redakcija portala Glas Zaječara kontaktirala je direktora ZC Zaječar Miroslava Stojanovića ali on nije odgovarao na naše poruke.