Foto: Pixabay
Reklame

Jarac usamljen, Bik razmišlja o promenama, Vodolija zadovoljna trenutnom situacijom, Vaga umorna

OVAN

Oblast posla je odlično prikazana. Očekuje vas uspeh ukoliko posao ima veze sa zakonom ili inostranstvom. Posvećeni ste tajnoj vezi. Imate utisak da vam partner u svemu odgovara. Zdravlje je solidno, mada ste pomalo napeti.

BIK

Zainteresovani ste za pokretanje privatnog biznisa. Konačno se osećate spremno da napravite novi korak. Zadovoljni ste vezom. Voljena osoba se trudi oko vas, stalno vam udovoljava. Prija vam njena briga. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Zadovoljni ste situacijom na poslu jer se sve regularno odvija. Raspoloženje vam kvari iznenadni trošak koji uopšte niste planirali. Vaše emocije su stabilne, baš kao i veza. Kada je zdravlje u pitanju genitalije su osetljive.

RAK

Očekuje vas finansijski dobitak. Generalno ste zadovoljni poslom naročito ukoliko imate saradnju sa stranim kolegama. Emocije su vam žestoko proradile i želite partnera isključivo za sebe. Ljubomorni ste bez razloga. Zdravlje je stabilno.

LAV

Saradnja sa inostranim partnerima se odlično razvija. Očekuju vas teškoće vezane za pravna pitanja. Prezadovoljni ste vezom. Razmišljate o braku, ali to ne spominjete voljenoj osobi. Mogući su problemi sa kožom.

DEVICA

Ušli ste u fazu poslovne monotonije. Potrebna vam je promena u vidu novog posla. Nezadovoljni ste vezom. Analizirate ponašanje partnera i pitate se da li je on najbolji izbor za vas. Očekuje vas pad raspoloženja.

VAGA

Nezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Ne dopada vam se njihov neodgovoran stav prema poslu. Ukoliko ste slobodni zabrinuti ste da što nikako da nađete partnera. Nervni sistem je osetljiv.

ŠKORPIJA

Radite ubrzano, više poslova odjednom i koncentracija vam je slaba. To neminovno dovodi do grešaka. Vaše emotivne potrebe su snažne. Insistirate na susretu sa partnerom. Zdravlje je solidno, sem što ste razdražljivi.

STRELAC

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Odlično se razumete tako da postižete zadiviljujuće rezultate. Bračni partner je nervozan, ali vas to uopšte ne dotiče. Smatrate da će se smiriti i bez vaše pomoći. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Fali vam doza profesionalizma na poslu. Neke stvari doživljavate lično što izaziva nerviranje. Imate utisak da partner pokušava da dominira u odnosu. Njegova posesivnost vam smeta. Nervni sistem je osetljiv.

VODOLIJA

Odnos sa nadređenom osobom nije harmoničan. Imate različite stavove po pitanju obaveza i oboje mislite da ste u pravu. Prilično ste aktivni u socijalnom smislu, ali uprkos tome niko vas emotivno ne pokreće. Mogući su problemi sa

bešikom.

RIBE

Saradnja sa kolegama je zadovoljavajuća. Vi ste adaptibilni i otvorenog uma za nove predloge čak i kada vam deluju neuobičajeno. Bračni partner vam daje do znanja koliko ste mu bitni. Zdravlje je stabilno, a vi ste raspoloženi.

Izvor: Kurir