Foto: Glas Zaječara

U selu Vratarnica već mesecima na mostu preko reke Šaške pojavile su se dve rupe. Saobraćaj za kamione ne radi, dok traktori i vozila mukom prolaze ovu deonicu. Meštani kažu da je tako već mesecima, a pošto savet MZ ne postoji ne vide kako problem može biti rešen.

Bora Nikolić meštanin Vratarnice kaže da je most propao i da tako stoji već mesecima. On kaže da je potrebna rekonstrukcija, pošto je nakadšnji „putar“.

Bora Nikolić Foto: Glas zaječara

„Ovde je propao asfalt, ali prvenstveno je propao most. Pogledajte ove dve rupe. One moraju da se popune i da se most sredi. Više od 6 meseci je most ovakav. Žalili smo se gradu Zaječaru ali sada više nemamo ni savet MZ. Kome sada da se jadamo?“– kazao je Nikolić.

Stoiljković Vesna, meštanka Vratarnice kaže da na mostu postoje dve rupe, i da mnogo smetaju.

Vesna Stoiljković Foto: Glas Zaječara

„Ove rupe stoje već četiri, pet i više meseci. Nikoga ne zanima da to sredi. Pola puta preko mosta ne radi“tvrdi Vesna Stoiljković.

Danica Čolak kaže, da rupe na mostu dugo stoje i to niko ne popravlja. Savet mesne zajednice ne postoji u Vratarnici, tako da njihov problem nema ko da reši.

Danica Čolak Foto: Glas zaječara

„Savet MZ ne postoji. Rupe dugo stoje. Prave problem , a niko ništa ne preduzima“ – pita se Danica Čolak.

Da li će i kada, doći na red rekonstrukcija mosta preko reke Šaške u Vratarnici pitaju se meštani Vratarnice. Most možda nije baš kako treba, ali ispod mosta gde prolazi reka nikla je još jedna deponija.

 

Reklame