Venecija /Pixabay, foto: Mentor_Henry
Turistička agencija „Coral Tours“ osnovana je 1997. godine kao prva privatna turistička agencija u Zaječaru. Bavi se prodajom turističkih aranžmana vodećih tour-operatora za sve destinacije u Srbiji i u svetu.

 

Turistička agencija „Coral Tours“ osnovana je u Zaječaru 1997. godine kao prva privatna turistička agencija.

U svojoj ponudi ima autobuske karte, avio karte za sva odredišta, kao i turističke aranžamne vodećih tour-operatora za sve destinacije u Srbiji i u svetu.

Svojim klijentima Turistička agencija „Coral Tours“ nudi i do 40% popusta za first minute ponude za letovanje u sezoni 2019., kao i 20% popusta za ponude za zimovanje.

Turistička agencija „Coral Tours“ ima i ekspozituru u Beogradu, koja se nalazi u Makedonskoj 30, u tržnom centru „Eurocentar“ u lokalu broj 8.

Više o sjajnoj ponudi ove agencije možete saznati putem sledećeg ako kliknete OVDE.

Venecija, Pixabay, foto: Gellinger
Iz svoje ponude Turistička agencija „Coral Tours“ za čitaoce portala „Glas Zaječara“ izdvojila je nagradno putovanje za dve osobe u Veneciju!
Evo šta treba da uradite kako bi učestvovali u nagradnoj igri!
  1. Lajkujte FB Stranicu agencije „Coral Tours“ klikom na ovaj LINK
  2. U komentaru ovog teksta koji je objavljen na zvaničnoj FACEBOOK stranici portala „Glas Zaječara“ označite osobu sa kojom želite da putujete u Veneciju ili kojoj želite da poklonite ovo putovanje. Zvanična FACEBOOK STRANICA portala je: GLAS ZAJEČARA
  3. Podelite ( „šerujte“ ) objavu sa stranice „Glas Zaječara“ na svom profilu!

Nagradna igra startuje u ponedeljak 3. decembra 2018. godine u 17 časova. Srećni dobitnici biće proglašeni 7. decembra 2018. godine u 20 časova. Dobitnici će biti izabrani metodom slučajnog izbora putem stranice Fun Page Karma.

U nagradnoj igri učestvuju samo komentari objavljeni na zvaničnoj FB stranici portala „Glas Zaječara“. Komentari objavljeni na drugim stranicama neće se smatrati važećim. 

 

Dobitnici će izabrati, u dogovoru sa agencijom jedan termin u 2019. godini, po svom izboru.

Program putovanja:
  1. Dan putovanja – četvrtak: Beograd – Trst (autobusom). Sastanak grupe zakazan je za 21.15 časova. Predviđeno vreme polaska je 22 časova iz Beograda. Putnici samostalno snose trošak putovanja do Beograda. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju.
  2. Dan putovanja – petak: Trst – okolina Lido di Jesolo. Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na razgledanje grada, pešačka tura, slobodno vreme. Smeštaj u hotelu u okolini Lido di Jesolo ili Venecije. Noćenje.
  3. Dan putovanja – subota: Lido Di Jesolo – Padova – Verona – okolina Lido di Jesolo. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučuje se: izlet do Padove, koji je fakultativan ili Verone. Povratak u hotel. Noćenje.
  4. Dan putovanja – nedelja: Lido di Jesolo – Venecija – Beograd. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni izlet do Venecije. Razgledanje grada. Polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.
  5. Dan putovanja – ponedeljak: Beograd