Foto: screenshot n1
Reklame

Premijerka Srbije Ana Brnabić podelila je na svom X nalogu novi promotivni spot SNS-a napisavši da je ova stranka jedina koja se ozbiljno bavi ekološkim problemima.

„Životna sredina, čist vazduh? Jedina stranka koja se time iskreno bavi je @sns_srbija. Od velikih projekata kao što je izgradnja filtera za odsumporavanje naših termoelektrana, do malih, kao što je prebacivanje Narodnog pozorišta u BG sa mazuta na daljinsko grejanje. Idemo dalje!“, poručila je Brnabić.

Životna sredina, čist vazduh? Jedina stranka koja se time iskreno bavi je @sns_srbija. Od velikih projekata kao što je izgradnja filtera za odsumporavanje naših termoelektrana, do malih, kao što je prebacivanje Narodnog pozorišta u BG sa mazuta na daljinsko grejanje.

U spotu koji je podelila navodi se da je Beograd postao prvi grad u regionu koji ima „zelenu“, ekološku liniju javnog prevoza, 15 autobusa na električni pogon, te da SNS razvija koncept zdravog i zelenog grada.

Ono što premijerka „reklamira“ u suprotnosti je sa činjenicama jer je za vreme vladavine naprednjaka Beograd ne mali broj puta bio najzagađeniji grad na svetu, a tome poprilično doprinosi javni prevoz, gužve u saobraćaju i pokvareni autobusi javnog prevoza skloni samospaljivanju.

Izvor: Danas

Reklame