Foto: screenshot Happy tv

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže Fejsbuk da je očito satanistička sekta koja sebe naziva “Ujedinjena opozicija Zaječara” izvela ritual (obred)/performans ispred zgrade Gradske uprave našeg grada, misleći na performans opozicije sa paljem sveća ispred GU Zaječar.

Prema njegovim rečima, paljenje sveća van groblja i verskih objekata, na za to određenim mestima, jeste odlika satanista”.

“Jedan od njih je očito zato i stekao doktorsku titulu ali izgubio i poslednju trunku zdravorazumskog razmišljanja. To što oni misle da su ovakvi njihovi potezi duhoviti i da će time ikoga privući na “njihovu samobulnu stranu” slučaj je za odgovarajuća odeljenja ZC Zaječar. Žalosno, u svom ovom smehotresu gluposti, jesu njihove objave u kojima se, iako svi zajedno nisu osvojili ni 6,5 odsto na izborima, oni oglašavaju u ime “poštovanja volje Zaječaraca””, ističe gradonačelnik.

On kaže da je još luđe što su njega, koji, kako on tvrdi, na ni jednim izborima od 2004. godine nije osvojio manje od 40 odsto glasova građana Zaječara, kukavicom nazivaju oni koji nisu mogli da pređu ili su jedva prošli cenzus od 3 odsto.

“Heroji” vidimo se na izborima 2025. godine ako se vas desetak do tada ne posvađate”, poručio je Ničić i dodao:

“Bog svima dao mozak, ali nije svima dao upustvo za upotrebu”.

Reklame