Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su su vozili pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je četrdesetčetvorogodišnjeg vozača “golfa“ koji je upravljao vozilom sa 3,11 promila alkohola u organizmu i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „golfa“ koji je vozio sa 1,22 promila.

Takođe, policija je alkotestiranjem tridesetšestogodišnjeg vozača automobila „reno laguna“ utvrdila da je imao 3,19 promila alkohola u organizmu i tom prilikom izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je najpre udario u parkirano vozilo, a zatim i u drugo zaustavljeno vozilo na kojima je nastala materijalna šteta.

Policija u Negotinu isključila je iz saobraćaja pedesetčetvorogodišnjeg vozača „forda“ koji je vozio sa 2,52 promila alkohola u organizmu i tom prilikom izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je nastala materijalna šteta.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Povodom prestojećih praznika, saobraćajna policija vršiće pojačanu kontrolu vozila i vozača, te ovom prilikom apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise.

Reklame