Foto: Glassporta.rs

Akcija besplatne rekreacije za žene Sportskog saveza Srbije pod nazivom “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, posle mesec dana odlaganja zbog epidemiološke situacije, ulazi u svoju drugu fazu rada u Zaječaru, piše Glassporta.rs.

Treninge još od septembra 2020. godine vode Tamara Nikolić i Ljiljana Subić, licencirani fitnes treneri, koje su uspešno prošle obuku u okviru akcije “srpske kuće sporta”.

Nakon zimske pauze, vreme je za nastavak ove akcije, a kompletan projekat Sportskog saveza Srbije u Zaječaru se realizuje preko Sportskog saveza grada Zaječara, uz strogo poštovanje svih propisanih epidemioloških mera zaštite.

Rekreacija je potpuno besplatna, zanimljiva i kontinuirana, a sve zainteresovane dame mogu se javiti na navedene brojeve telefona, ističu instruktorke Nikolić i Subić u razgovoru za “Glas sporta”.

Treninzi će u narednom periodu biti realizovani tokom vikenda u Fitnes centru “Body fit plus” u Hajduk Veljkovoj ulici, a termini su subota od 17 i nedelja od 13 sati. Prema rečima organizatora, kada vreme to dozvoli, akcija će biti prebačena na otvorene terene Popove plaže.

Izvor: Glassporta.rs