Foto: pixabay

Povodom otvarnja sezone na brdskim stazama Miloš Brkić, je danas u motelu „Beba“, održao promociju početka sezone. Grad Zaječar je domaćin prve auto trke „Vrška čuka – Zaječar 2019“, koja će biti održana ovog vikenda, od 14. do 16. juna u Zaječaru.

Foto: Glas Zaječara Miloš Brkić

Miloš Brkić, jedan od najboljih naših automobilista, pozvao je sve građane Zaječara i okoline da u što većem broju dođu da sutra 15. juna odgledaju trening, a u nedelju i samu trku.

„Ovo je već tradicija, da kada se trka održava u Zaječaru, dolazim ovde da vozim i da dam podršku svojim prijateljima iz Zaječara. Pozivam vas da sutra dođete u što većem broju i odgledate trening, a u nedelju da odgledate i samu trku. Očekujemo publiku iz cele Srbije, ali i iz susedne Bugarske. Biće i vozača iz Bugarske, ukupno oko stotinak vozača. Dođite“.-poručio je Miloš Brkić

Otvaranje sezone 2019 na brdskim trkama

Gepostet von Miljko Stojanovic am Freitag, 14. Juni 2019

Predstavnici Gazele, inače partneri Comline brenda iz Velike Britanji, poželeli su uspešan početak sezone Milošu Brkiću.

„Pre svega želimo da poželimo uspešan početak sezone Milošu Brkiću. Što se naše firme tiče, mi smo pre desetak dana otvorili objekat u Zaječaru koji se nalazi u ulici Filipa Kljajića broj 2, u sklopu firme „Kopaonik“, kod Popove Plaže. Što se Miloša Brkića tiče mi smo zajedno sa kompanijom Comline iz Britanije, odlučili da napravimo saradnju sa Milošem kako bi velika kompanija iz Velike Britanije bila još zastupljenija na našem tržištu, tako da smo potpisali saradnju sa Milošem Brkićem i on je sada ekskluzivni zastupnik kompanije Comline za Srbiju“ istakli su Gazele.

Auto trka na brdskim stazama „Vrška čuka – Zaječar 2019″, biće održana ovog vikenda, od 14. do 16. juna u Zaječaru.

Foto: Glas Zaječara

Za sutra, 15. juna, u 11 sati, zakazan je trening. Trka će početi od 11 sati u nedelju 16. juna. Proglašenje pobednika i uručenje nagrada biće organizovano u nedelju, u 19 sati.

Trka će biti realizovana u okviru Nacionalnog šampionata auto trka na brdskim stazama Srbije, Međunarodnog zonskog prvenstva auto trka na brdskim stazama Srbije i KUP-a SAKSS.

foto: Glas Zaječara

Organizator trke je ASK „Hajduk Veljko“, a pokrovitelj Grad Zaječar.