Foto: Glassporta
Reklame

Auto škola Stop osvojila je Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Joca Mihailović K3“ u konkurenciji petlića, igrača rođenih od 2007. do 2009. godine, prenosi Glassporta.

Pobednička ekipa je u finalu nadigrala „Limprodukt“ rezultatom 3:0 i odbranila titulu na turniru 4 na 4 u zaječarskom naselju „Ključ“, pošto je ekipa Auto škole Stop u skoro istovetnom sastavu i minule godine bila najbolja na ovom turniru u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Ekipa „019“ osvojila je treće mesto na turniru pošto je u utakmici za bronzu slavila protiv „Naše kafane“.

Za najboljeg igrača turnira u kategoriji petlića proglašen je Stefan Jeremić iz Auto škole Stop, koji je i u finalu pružio odličnu igru, a sem pogotka, sjajnim potezima pokazao da je pred njim, kao i ostalim članovima pobedničke ekipe, lepa fudbalska budućnost.

Najboljim ekipama u kategoriji petlića pripale su sem pehara i medalja i robne nagrade, pa su tako članovi pobedničke ekipe nagrađeni kompletom trenerki, drugoplasirani su kući poneli šorts i majicu, dok su igrači trećeplasirane ekipe nagrađeni majicama.

Turnir se nastavlja danas, kada su na programu odlučujuće utakmice u dve preostale mlađe kategorije, kao i osmina finala u konkurenciji seniora.

Izvor: Glassporta