foto: tanjug

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da je na današnjoj sednici GrO SNS-a Zaječar usvojena lista sa 50 odborničkih kandidata za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru, i da Srpska napredna stranka u Zaječaru izlazi sa listom “ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA BUDUĆNOST ZAJEČARA”.

Foto: FB Boško NIčić

„Na današnjoj sednici GrO SNS Zaječara, uz prisustvo svih predsednika MO stranke, članova predsedništva SNS kao i koordinatora stranke za Zaječarski i Borski okrug, usvojena je lista (50) odborničkih kandidata za prestojeće lokalne izbore u našem gradu.
Gradski odbor stranke, na današnjoj sednici, usvojio je i plan kampanje i zaduženja aktivista MO stranke u okviru izborne kampanje. Srpska napredna stranka, na predstojeće lokalne izbore u Zaječaru, izlazi sa listom “ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA BUDUĆNOST ZAJEČARA”.istakao je Ničić.

Postavlja se pitanje da li predsednik Srbije Aleksandar Vučić, podnosi ostavku na mesto predsednika, i ulazi u trku za gradonačelnika Zaječara, ili je procena SNS-a, da niko od kandidata, nije dovoljno prepoznatljiv ili ima rejting među građanima, da uđe u trku za prvog čoveka grada na Timoku.

Podsećamo, na lokalnim izborima 2013. godine, na listi Srpske napredne stranke, takođe je bilo imena Aleksandra Vučića, pa smo nakon pobede ove političke opcije za prve ljude grada dobili Velimira Ognjenovića i Sašu Mirkovića.

Boško Ničić, je tada više puta prebacivao Saši Mirkoviću, zašto se krije iza imena Alesandra Vučića, i evo nekoliko godina kasnije, našao se u istoj situaciji.

Podsećamo i šta je Boško Ničić 2016. godine kazao u Kragujevcu. On je tada na predizbornom skupu kazao da kada Vučić nekog nađe gori je od svakog prethodnog.