foto: tanjug

Gradonačelnik Zaječara već danima polemišeme sa građanima, a danas i sa lokalnim političarima, preko društvene mreže Fejsbuk. Razlog je poziv građana i opozicionara na proteste.

On je danas napisao, da političari, po nalogu svojih beo-velegradskih šefova, prikriveni iza “Protestnog skupa slobodnih građana”, pozivaju da sa njima 26. maja, pod okriljem mraka, građani traže smenu svih njih zbog “katastrofalnog stanja u državi, Timočkoj krajini i naročito u Zaječaru”. Pored objave stavio je fotografije odbornika Đuričkovića i Krstića, kao i fotografije predsednika GrO Narodne stranke Kalčevića, i Dragana Stamenkovića Montoje.

Foto: Printscreen fb Boško Ničić

“Da nije tužno bilo bi smešno, svakom iole pametnom i obaveštenom Zaječarcu, koji poznaje ovaj “četverac” i njihove kormilare. Ako su oni alternativa (koja se krije iza “slobodnih građana”) našoj (nama), trenutnoj, vlasti u gradu, Timočkoj Krajini i državi onda iskreno kukala nam majka. To doduše važi i za još par njih koji se nisu otvoreno eksponirali ali koji iz prikrajka čekaju da “uskoče u voz bez mašinovođe”. U zdravlju vam bio “masovni”, noćni, skup dragi “slobodni građani”, poručio je Ničić.

Takođe je napisao, da se nada da portira, koji nije radnik GU i koji će jedini biti u zgradi te noći kada “masovno” dođu pred praznu zgradu, neće zlostavljati i pokazivati “toleranciju” kao njihove beogradske kolege i neki od njih u gradskom parlamentu.

Par dana ranije, takođe je imao verbalni sukom sa Zaječarcem koji je građane pozvao na protest. Njega je nazvao “bitangom”.

“Kada se boriš, kada ne daš da polusvet i nasilnici, na ulici a ne na izborima, kao svuda u normalnom svetu, otimaju vlast, kinje, vređaju i maltretiraju građane… onda dobiješ ovakve objave bitangi koje pozivaju narod na nasilje (oni to zovu “buna”) i prizivaju (slute)  ponavljanje tragedije kao u Beogradu , Orašju ili Duboni – ne bi li iz tog haosa profitirali. Ova podla bitanga se poziva na naše pretke izbacujući sliku Ljube Didića i ne sluteći da time samo skrnavi njihov lik i delo”, napisao je Ničić.

Takođe, u objavi je napisao da dok se neko zlo iz svega ovoga ne izrodi, iz postupaka i pisanija ovakvih “dilbera”, tužilaštvo i nadležni državni organi ćute. Dokle.

Reklame