Foto: Zdrava Srbija

Juče oko 12 časova G.O. „Zdrave Srbije“ Zaječar je imao čast da ugosti predsednika stranke Zdrave Srbije, gospodina Milana Stamatovića, potpredsednika stranke, gospodina Veroljuba Stevanovića, predsednika izvršnog odbora stranke,gospodina Arsena Đurića,kao i potpredsednika izvršnog odbora stranke gospodina Zorana Jovanovića.

Foto: Zdrava Srbija

Prilikom posete rukovodstva Zdrave Srbije, g.Stamatović je izrazio zahvalnost ljudima koji su se prihvatili da budu na listi kandidata za odbornike na lokalnim izborima koji se održavaju u Zaječaru 28.03.2021.

Prvi na listi Zdrava Srbija-Milan Stamatović je g. Dragoslav Đorđević.

Ovom prilikom rukovodstvo stranke je obišlo i okolna sela u blizini Zaječara, i razgovaralo sa lokalnim stanovništvom tih sela.U razgovoru sa meštanima, osvrnuli su se problemima koje muče meštane, i prezentovali plan Zdrave Srbije vezan za ulaganje u agrar i moguće subvencije kao što su pomoć seoskim domaćinstvima u đubrivu i vraćanju duga gradskim robnim rezervama u proizvodima nakon tri godine, pomoć seoskim domaćinstvima u mehanizaciji, pomoć seoskim domaćinstvima u dodeli rasada, pomoć domaćinstvima u stočnom fondu.

Takođe najavljen je plan za banjski turizam u okolnim banjama(Gamzigradska banja,i Nikoličevska banja.)

„Iskustva i rezultat ljudi iz opštine Čajetina čiji je predsednik g.Stamatović daju odlične rezultate i mogu biti preneti i na područje opštine Zaječar“.poručuju iz Zdrave Srbije.

Reklame