Teniski klub „AS Timok“, na kraju jedne jako uspešne teniske sezone, organizovao je tradicionalni Novogodišnji festival tenisa „Babolat cup AS Timok“.

U prepunoj renoviranoj sali osnovne škole Ljubica Radosavljević Nada, okupili su se mali teniseri iz regiona, kao i gosti iz teniskog kluba „Bdin“ iz Bugarske. Razmenjivali su se forhendi i bekhendi, kao i razna iskustva sa turnira. Bilo je to prelepo druženje budućih teniskih šampiona, navodi se u saopštenju teniskog kluba „AS Timok“.

I na ovom festivalu, menadžment teniskog kluba potrudio se da iznenadi sve takmičare, ovoga puta  Novogodišnjom lutrijom. Svi teniseri izvlačili su nagrade, od sokova, toplih čokolada, tepsija bureka, porodičnih pica, babolat vaučera, igraonice, teretane,
školskog  pribora… Srecni i zadovoljni,docekali su i dolazak Deda mraza u salu koju su ispunili vrisak, oduševljenje i radost najmlađih.

Deda mraz je podelio paketice, diplome i medalje učesnicima, a zatim je usledilo i fotografisanje.

Teniski klub je i ovom prilikom podelio zahvalnice prijateljima kluba koji su dali svoj veliki doprinos razvoju teniski sporta u Zajecaru.

Zahvalnice su uručene: gradu Zaječaru, Sportskom savezu, JKP-u „Timok održavanje“, OŠ „Ljubica Radosavljevic Nada“, TO „Zaječar“, kao i  prijateljskim klubovima TK „Bdin“ iz Bugarske, TK „Magnet“ iz Knjaževca, i TK „BOR“,  zatim pekari „Novi ukus“, Piceriji „King“, knjižari „Milenijum“, teretani „Shark“, restoranima „Beba“ i „Meda“, „Irish pub“-u, fast food-u „BELLA“…

Nakon dodele zahvalnica priređen je koktel za sve.

Teniski klub „AS Timok“, čestita svima Novogodišnje i Božićne praznike, sa željom da u Novoj godini bude jos više zdravlja, sreće i uspeha.