Organizacija Zaokret osudjuje svaki vid nasilja, pa i ovo paljenje automobila gradonačelnika, navodi se u saopštenju ove političke grupacije.“ Nadamo se da će policija brzo otkriti učinioca, a neće im verujemo biti ni teško, jer u toj ulici postoji više kamera koje su usmerene prema zgradi u kojoj živi gradonačelnik“.- kažu oni.

Prema njihovim rečima jako je bitno brzo razrešenje ovog slučaja, kako gradonačelnik ne bi to zloupotrebljavao u političke svrhe.

„Što je odmah učinio, bez ikakvog obzira, optuživši svoje političke neistomišljenike i kako bi se utvrdilo da li je učinilac možda ljut suprug ili neko iz kriminalnog ili političkog miljea gradonačelniku bliskom, ko nije zadovoljan onim što mu je dato, a smatra da mu pripada“.– navode oni.

Oni takođe ističu da je jako bitno brzo otkrivanje učinioca, jer ovo nije divlji zapad, sigurnost gradjana je najbitnija, a ako neko bez posledica zapali skupoceni automobil gradonačelnika, onda ne preza ni od čega i svi pošteni gradjani sa razlogom treba da budu zabrinuti za svoju bezbednost u ovom gradu.

„Još jednom osudjujemo ovakav čin i nadamo se brzoj reakciji policije, a mi obećavamo da svaki metar kvadratni koji pripada gradjanima, a koji gradonačelnik pokloni svojim prijateljima, vratićemo, čim vratimo vlast narodu od onih koji su ovaj grad učinili nebezbednim mestom za život, a odgovorni će odgovarati“.- kažu oni.

Bog neka prašta, ali svoju kaznu moraju da odsluže u zatvoru i oni koji uništavaju grad svojim lopovlucima i oni koji pale automobile. Tek tada ćemo živeti u bezbednom, sigurnom i lepšem Zaječaru, kaže se u saopštenju ZAokreta.

Reklame