Foto: Zaokret
Reklame

Iz ZAokreta su se oglasili saopštenjem, u kome, kako oni tvrde, pronašli su gde se odvozi pesak sa Kraljevice. U saopštenju ističu da će podneti krivične prijave.

„Nakon jučerašnjeg sramotnog i besmislenog objašnjenja Odeljenja za komunalne poslove i inspekcijski nadzor i gradonačelnika Zaječara, koje vredja inteligenciju svakog Zaječarca kome je Kraljevica u srcu, da je deo brda nestao na Kraljevici, jer sprovode rekultivaciju zamljišta, čiste deponije i uredjuju Kraljevicu, nakon gradonačelnikovog priznanja da se iskopavanja vrše bez dozvole, već po principu trange frange, na šta su decenijama već navikli, ZAokret će podneti krivične prijave protiv gradonačelnika Zaječara, načelnika Odeljenja za komunalne poslove i inspekcijski nadzor, direktora JKP Timok održavanja, koje gazduje Kraljevicom, izvodjača radova i svih ostalih koji su mislili da uništavanjem naše Kraljevice mogu da se bogate, bez posledica“.- ističu oni.

Ako se neko zapita gde je brdo, fotografija sa stadiona vam daje odgovor, čeka da postane deo projekta betonizacije Kraljevice i projekta veka od koga će svim Zaječarcima biti mnogo bolje, kaže se u saopštenju ZAokreta.