Foto: Pixabay / derJani

Fudbaleri Timoka 1919 spustili su zavesu na sezonu 2023/24 u Zoni „Istok“ i kao prvoplasirani će od jeseni igrati u srpskoligaško društvo gde su se tokom 105 godina postojanja najviše puta i takmičili.

Juče je na Gradskom stadionu pod Kraljevicom odigrano poslednje 30. kolo a zaječarci su pobedili OFK Zlot rezultatom 8:1. Ova utakmica nije imala rezultatski značaj tako da osim devet golova u mreži nismo videli neku kvalitetnu igru.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Zoran Ignjatović, Predsednik Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije i Vladan Gašić, potpresednik FSRIS i Predsednik FK Trayal-a čestitali su igračima Timoka i dodelili medalje. Zatim je Zoran Ignjatović uručio Rastku Nikoliću pehar za najboljeg strelca Zone „Istok“ koji je postigao 32 pogodaka a Vladan Gašić je kapitenu Timoka golmanu Aleksandru Jovanoviću predao pehar za osvojeno 1. mesto u Zoni „Istok“ za sezonu 2023/24.

Od naredne sezone na novom modernom stadinu „Kraljevica“, OFK Beograd će kao domaćin igrati mečeve Super lige Srbije a ljubiteljima fudbala u Zaječaru ostaje nada da i Timok 1919 kao novi srpskoligaš svoje utakmice igra na ovom velelepnom objektu isto kao što Dubočica igra Prvu ligu Srbije u Leskovcu i Loznica Srpsku ligu „Zapad“ u istoimenom gradu.

Izvor: Temporadio

Reklame