foto: pixabey
Reklame

Organizacija sportskih ribolovaca “Timok” iz Zaječara i dalje je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ovom delu Srbije. Tome svedoči i ostvaren rezultat i osvojeno drugo mesto u seniorskoj kategoriji Srpske lige “Istok”, piše Glassporta.rs.

“Nismo uspeli da odbranimo šampionsku titulu osvojenu prošle godine, ali je i drugo mesto u konkurenciji 12 jakih ekipa odličan rezultat”, istakao je za “Glas sporta” predsednik OSR “Timok” Željko Petrović.

Zaječarci su se nadmetali sa timovima sportskih ribolovaca iz Aleksinca, Svrljiga, Knjaževca, Bora, Kladova, Negotina, Donjeg Milanovca i Majdanpeka, a titulu je odnela ekipa “Timoka” iz Svrljiga.

“Naša ekipa nastupala je u sastavu Aleksandar Petrović, Milan Pavlović, Vladimir Videnović i Dragiša Jelenković i s obzirom na sve izazove odlično završila sezonu poslednjim kolom na Borskom jezeru minulog vikenda”, zaključio je Petrović.

Zaječarci su sezonu u Srpskoj ligi “Istok” završili na 2. mestu iza Svrljižana, a ispred “Giborta” iz Kladova. Već narednog vikenda počinje gradska liga Zaječara, a takmičenje u organizaciji OSR “Timok” je zakazano za nedelju 29. avgust, kada će ribolovci svoje znanje odmeriti na Popovoj plaži od 7 do 14 sati.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame