Na 24. tradicionalnom Gala kup-u u Nišu, najvećem međunarodnom takmičenju u powerlifingu, gde se u snazi odmeravalo preko 93 takmičara iz 29 klubova iz Srbije i Makedonije, drugo mesto u svojoj kategoriji osvojila je Milena Ranđelović iz Zaječara koja je predstavljala powerlifting klub „Pobednik“ iz Niša.

Na Trofeju Niša ili 24. Gala kup-u koji je održan u osnovnoj školi Miroslav Antic u Nišu oboreno je mnogo rekorda. Organizatori takmičenja su PLK „Pobednik“, PLK „Konzulat“ iz nisa i Powerlifting Savez Srbije, a organizaciju takmičenja podržao je Grad Niš.

Zaječarka Milena Ranđelović, koja je osvojila drugo mesto nastupajući za PLK „Pobednik“ iz Niša, borila se u konkurenciji 23 takmičarke, a u njenoj kategoriji bilo ih je 4.

Milena Ranđelović

Počela je da trenira i takmiči se pre dve godine. Od devojke koja je rekreativno vežbala u teretani, za kratko vreme izrasla je u ozbiljnu takmičarku. Njeno prvo takmičenje bilo je u Pančevu, na Državnom prvenstvu 2018. godine i tada je zauzela treće mesto. Tada je postalo jasno da ima potencijala za ovaj sport.

Na svakom narednom takmičenju bila je sve bolja, pa je  na Drzavnom prvenstvu u Vranju osvojila prvo mesto.

Nastavila je da postiže odlične rezultate: drugo mesto u Leskovcu, prvo mesto u Vladičinom Hanu i za kraj takmičarskre sezone osvojila je i drugo mesto na međunarodnom Gala kupu u Nišu, gde je takođe bila druga i u Ralativu (odnos telesne mase i podignute težine).