Foto: Glassporta.rs

Helena Drobnjaković, članica Kik boks kluba „Fajt tim 019“ iz Zaječara osvojila je srebrnu medalju u disciplini „ful kontakt“ na Prvenstvu Srbije u kik-boksu održanom u Požarevcu 27. i 28. aprila. Izrazito talentovana Zaječarka uspela je da posle zlata i šampionske titule na Državnom šampionatu u K-1 disciplini, stigne do drugog odličja u mesec i po dana, piše Glassporta.rs.

„Uzbudljiv vikend iza nas.Posle dva teška meča i dve pobede, Helena je zaustavljena u finalu u kategoriji mlađih juniorki do 56 kilograma i za “Fight Team 019” i grad Zaječar donosi srebrnu medalju sa Državnog prvenstva“, poručio je za „Glas sporta“ Nikola Milenković, trener i predsednik Kik boks kluba „Fajt tim 019“.

Još jedan u nizu odličnih rezultata i nastupa Helene Drobnjaković, koja je tituli iz maja 2023. godine u Rumi u disciplini „low kick“ (lou kik) i zlatu sa Državnog takmičenja u Novom Sadu, dodala i srebrno odličje iz Požarevca iz treće discipline, čime je dokazala svestranost i potvrdila da je tek čekaju velike stvari.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame