Foto: Glas Zaječara Milan Stanković
Reklame

Na drugoj izbornoj Skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru, za predsednika Gradskog odbora jednoglasno je izabran Milan Stanković.

Za predsednika Gradskog odbora SNS-a, Stankovića je predložilo svih 49 mesnih odbora sa teritorije Grada Zaječara.

„Zahvaljujem se svim delegatima koji su uspešno sproveli izbore u svih 49 mesnih odbora, imali smo 130 delegata. Ono što bih želeo da naglasim jeste da smo zadržali jedinstvo koje odlikuje Srpsku naprednu stranku i krasi ovaj Gradski odbor od samog početka. Izabrali smo i četiri potpredsednika i sekretara stranke. Stefan Zankov ostaje potpredsednik stranke. Imamo i tri nova, a to su: Tatjana Stojanović, Dragana Branković i Neli Nikolić. Izabran je i sekretar stranke, a to je Elena Matković. Potpredsednici i koji su bili do sada, ostali su uz nas. Imamo i dvadesetak novih ljudi na čelu mesnih odbora. Na mnogim mestima su izabrane žene, što mi je posebno drago, jer su žene snaga Srpske napredne stranke“, poručio je Stanković.

Sednici je prisustvovao i član Predsedništva SNS i koordinator za istočnu Srbiju Luka Petrović.

Prisutnima se obratio i član Predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić koji je ovom prilikom naglasio da ima dobru saradnju sa predsednikom Gradskog odbora Milanom Stankovićem, kao i da je Grad Zaječar miran i stabilan grad od 2017. godine, od kada je SNS na vlasti. Ničić je zahvalio i predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije na investicijama koje dolaze u grad i na velikoj podršci.

Na dnevnom redu izborne Skupštine Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru usvojen je zapisnik sa prethodne sednice, podnesen je izveštaj o radu GrO SNS-a u Zaječaru, obrazovana je i Izborna komisija.

Izvor: Temporadio

Reklame