Reklame

Uprkos nestabilnom vremena, teniski turnir iz serije 4 TSS toura TIMOČKA KRAJINA OPEN 2021 za dečake do 16 godina uspešno je završen. I ovoga puta, organizacija je bila na vrhunskom nivou.

Služba održavanja, španovanje reketa, izdavanje loptica,  i svi TOUR operatori bili su na visini zadatka.

Sve je funkcionisalo odlično na Popovoj plaži. Mečevi najboljih takmičara u konkurenciji do 16 godina, bili si na nivou profi tenisa. Todor Vukomanović iz Crvene Zvezde preokretom u finalu osvaja turnur. Nikola Jović iz TAŽ Niš, nije uspeo do kraja da zadrži visok nivo igre, ali više nego zasluženo 2. mesto. Polufinalisti turnira su Lulić Nikola iz Tk „Dril Bgd“ i Ćertić Petar TK „MAT“.

Odličan turnir, opravdao visoki nivo I kategorije. TK „AS Timok“, i ovoga puta ponosno dize kvalitet organizacije, što potvrđuju svi takmičari.
Pored zvaničnih nagrada, pehara, diploma, učesnici su nagrađeni i Babolat vaučerima, zvaničnim majicama turnira, akreditacijama.
Ispred TO grada Zaječara direktorka Dragana Gogić Rajković, veliki ljubitelj tenisa i prijatelj kluba je i ovoga puta najbolje takmičare nagradila majicama i brošurama sa motivima našeg grada. Sve u svemu, divno druženje, odličan teniski vikend, pred početak Roland Garosa, i velikih očekivanja naših odličnih tenisera.
Reklame