fbpx
Home Sport UEFA uputila dopis FSS zbog sumnje da je nameštena utakmica

UEFA uputila dopis FSS zbog sumnje da je nameštena utakmica

Možda je fudbalska polusezona u Srbiji završena, ali sa skandalima još nije završeno. UEFA je još jednom poslala dopis u kom je sporan jedan meč domaćeg fudbala. Dokle ćemo se brukati pred Evropom. – pise Nova

 

UEFA je poslala dopis u Fudbalski savez Srbije zbog meča Železničara iz Pančeva i Timoka iz Zaječara (3:2), prenosi „Sport klub“.

Sumnja se u ishod zbog neobičnog kretanja kvota jer je 13. septembra, na dan meča, sve vreme padala kvota od jutra do trenutka kada je trebalo da započne susret u 16.30.

Kvota je bila najniža neposredno pred prvi zvižduk Jelene Cvetković, dame koja je sudila ovaj susret. Naime, utvrđen je neobično veliki broj uplata na pobedu Železničara u prvom poluvremenu. Na kraju su došla oba ishoda koju su kladioci igrali. Prvo poluvreme je Železničar rešio u svoju korist sa 2:0, dok je na kraju na semaforu stajalo 3:2.

Disciplinska prijava se odnosi na četvoricu fudbalera, koji su još uvek neimenovani, a koji su neuobičajenim radnjama tokom meča pomogli timu iz Pančeva da postignu golove.

Na osnovu prijave iz UEFA saslušano je nekoliko svedoka i prikupljeno je obilje dokaza. Ovu akciju je predvodio Svetislav Đurović, oficir za integritet Fudbaslog saveza Srbije.

Timok je reagovao i raskinuo ugovor sa nekoliko igrača, a od 13. septembra se bave ovim slučajem zbog spornih dešavanja.

Ovim slučajem će se baviti Disciplinska komisija FSS.

Reklame