Foto: Temporadio

Udruženje građana „RIME“ Zaječar, pokreće inovativnu uslugu u zajednici – Radno okupacioni centar za mlade sa intelektualnim teškočama „KUĆA OD PAPIRA“ .

Usluga je osmišljena kao četvorosatrna ponuda struktuiranog provođenja vremena za mlade sa intelektualnim teškoćama, kroz proces izrade papira reciklažom utrošenih kutija cigareta, zabavnog i rekreativnog dela sa korektivnim vežbama opšte kondicije.

,,Kako bismo razvili tim za uslugu raspisujemo konkurse za radnu praksu od 30 dan sa mogušćnošću radnog angažovanja po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima ili Ugovororom o delu. Svi kandidati proćiće adekvatnu obuku Za odabrane kandidate nakon obuke biće obezbeđena volonterska nagrada. Uz pomoć Udruženja „Naša kuća“ iz Beograda i Japan Tobacco International, uspostavili smo kompletnu liniju za izradu papira.“ – izjavljuju iz „RIME“.

Detalje možete videti na sajtu rime.org.rs.

Konkurs je objavljen za:

Saradnika – radnog trenera / trenerkinje – potrebne kvalifikacije i veštine jesu, VII stepen stručne sprema iz oblasti društveno humanističkih nauka, poželjno iskustvo ili afinitet za rad sa osobama sa intelektualnim teškoćama.

Saradnika u proizvodnji – potrebne kvalifikacije jesu, IV stepen stručne spreme, mašinske, bravarske i srodnih odblasti.

Saradnika/ce za angažman u razvijanju usluge – potrebne kvalifikacije jesu, VII ili VI stepen stručne spreme, poželjno znanje engleskog jezika i iskustvo ili motivacija za rad u civilnom sektoru.

,,Za konkurs je potrebno poslati CV sa motivacionim pismom na rime.zajecar@gmail.com, sa naznakom pozicije za koju se prijavljuje, najkasnije do 1. marta 2024. godine.“ – dodaje Tim „Kuća od papira“ – „Rime“.

Izvor: Temporadio

Reklame