FOTO: facebook.com/Udruženje Društvo Roma Zaječar

Danas je u prostorijama Udruženja Društva Roma Zaječar, organizovana podela vaučera za kupovinu školskog pribora učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole. Juče je u osnovnoj školi „Djura Jakšić“ organizovana podela tableta i školskog pribora učenicima koji su pohađali letnju nastavu u okviru projekta „Podrška učenicima romske nacionalnosti u prevazilaženju posledica pandemije COVID-19 u obrazovanju“.

FOTO: facebook.com/Udruženje Društvo Roma Zaječar

Danas je u prostorijama Udruženja Društva Roma Zaječar, organizovana podela vaučera za kupovinu školskog pribora učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole.

Vaučeri su u iznosu od 2000 dinara i mogu se iskoristiti u knjižari Milenijum do kraja godine.Podeljeno je 30 vaučera. Ova donacija podržana je od strane programa ROMACTED.

Juče je u osnovnoj školi „Djura Jakšić“ organizovana podela tableta i školskog pribora učenicima koji su pohađali letnju nastavu u okviru projekta „Podrška učenicima romske nacionalnosti u prevazilaženju posledica pandemije COVID-19 u obrazovanju“.

Ovaj projekat sprovodi Fondacija za otvoreno društvo u saradnji sa osnovnim školama i pokretom OPRE ROMA SRBIJA, a finansira se iz sredstava Fonda za obrazovanje Roma.

Projekat je obuhvatio 300 učenika iz 10 gradova u Srbiji.