Reklame

Pošta Srbije objavila je danas da se do 20. decembra mogu poslati radovi na nagradni literarni i likovni konkurs „Pismo Božić Bati“, koji se održava treću godinu zaredom.

Na ovogodišnjem konkursu, mogu učestvovati mališani do 12 godina iz svih krajeva Srbije, a koje Pošta Srbije poziva da opišu, nacrtaju ili naslikaju kako doživljavaju praznične radosti na temu „Božićna bajka“.

Za učešće na konkursu mogu se prijaviti literarni i likovni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova.

Mališani mogu da učestvuju pojedinačno ili kolektivno, zajedno sa svojim drugarima, a preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Radove je potrebno poslati do 20. decembra 2023. godine na adresu: Poštanski pregradak 900, 11120 Beograd 35, nagradni konkurs „Pismo Božić Bati“.

Na poleđini pojedinačnog rada potrebno je navesti podatke o autoru – ime i datum rođenja autora, adresa, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresa roditelja/staratelja.

Na poleđini grupnog rada navodi se naziv, adresa, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresa ustanove ili vaspitača/učitelja, odeljenje ili vaspitna-obrazovna grupa, kao i broj dece koja su učestvovala u izradi.

Uz sve radove, neophodno je priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu podataka o autorima za potrebe konkursa od strane Pošte Srbije (izjave mogu biti i rukom pisane).

Radove će ocenjivati Komisija koju čine književnici Miloš Janković, Gordana Vlajić i Aleksandra Mihajlović, zajedno sa kolegama likovnim umetnicima i dizajnerima Pošte Srbije.

Pošta Srbije, za po šest najboljih radova u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, kao i za tri specijalne nagrade dodeljuje vaučere za tehničke i druge proizvode, vaučere za sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni 4. januara 2024. godine na svečanoj dodeli nagrada u okviru manifestacije „Zimska bajka“.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti dostupni su na sajtu Pošte Srbije.

Za dodatne informacije na raspolaganju je imejl adresa marketing.posta.

Izvor: Beta

Reklame