Stanari dela ulice Kneginje Ljubice u novu godinu ušli su suvih slavina. Do prekida u vodosnabdevanju došlo je u jutarnjim časovima 31. decembra, a slavine su i pored činjenice da je ekipa izašla na teren, prema rečima stanara još uvek suve.

 

Deo stanara ulice Kneginje Ljubice u novu godinu ušao je bez vode. Do prekida u vodosnabdevanju došlo je u ranim jutarnjim časovima 31. decembra usled kvara na vodovodnoj mreži.

Kvar na „nezgodnom mestu“ uslovio dužini radova, foto: Glas Zaječara

Ekipa JKP „Vodovod“ izašla je na teren istog dana, ali kvar još uvek nije otklonjen.

Stanari ulice Kneginje Ljubice novogodišnju noć proveli su bez vode, kao i prvi dan u 2021. što je izazvalo veliko nezadovoljstvo. Svoje muke podelili su sa sugrađanima pitem društvenih mreža.

Dragana, stanarka ove ulice, za portal „Glas Zaječara,  kaže da je nova godina „lepo“ počela.

„Lep završetak stare i divan početak nove godine koji obećava. Već dva dana stanari zgrada u ulici Kneginje Ljubice 8 preko puta srednjih škola, ne znam mozda su tu i kuće i srednje skole, su bez vode. Dana 31.decembra oko 7 i 30 ujutru slavine u stanu su bile suve. Oko 9 sam pozvala vodovod 423 041, gde mi je rečeno da će videti o ćemu se radi. U 11 časova mi je rečeno da niko nije prijavio kvar, a u 12 da je nadležni otišao na teren da vidi o čemu se radi. U 18 časova usledila je informacija da se ispituje teten i traži kvar. Danas u 9 sa istog broja vodovoda stigao je odgovor da su radnici na terenu i rade, u 15 h da se radi i da se nadaju da će problem biti rešen. Čula sam da je jedan od komšija zvao higijenski zavod da pita za cisternu i da pita da li postoji mogućnost da se obezbedi cisterna, ali oni ne rade zbog praznika. Stanari ovih grada verovatno će se okupati, kako stvari stoje, za Božić.“

Normalizacija se očekuje tokom noći, foto: Glas Zaječara

Kako nezvanično saznaje portal „Glas Zaječara“ ekipa nadležnog javnog preduzeća još uvek je na terenu i radi na otklanjanju kvara, a normalizacija snabdevanja očekuje se u toku noći.

 

 

 

Reklame