Foto: Glassporta.rs
Reklame


Pripadnici Policijske uprave u Zaječaru ostvarili su zapažene rezultate na regionalnom takmičenju u Požarevcu koje je održano u petak 17. juna. Naime, oni su nakon odličnih rezultata na lokalu u minule dve godine, uspeli da ostvare plasman na Republičko takmičenje u okviru projekta “Sport u policiji”, koji već dve godine sa uspehom realizuju Sportski savez Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova, piše Glassporta.rs.

Policijske igre su u svojoj drugoj sezoni okupile veliki broj pripadnika MUP-a koji su završili takmičenja na lokalnom nivou. Regionalna takmičenja otpočela su nadmetanjima u Požarevcu za futsal, basket 3×3 i odbojku i streljaštvo, dok je atletika za region Istok bila organizovana u Smederevu.

Futsaleri PU Zaječar su na takmičenju Policijskih uprava istočnog regiona osvojili 3. mesto iza Smedereva i Pančeva i pored brojnih problema sa sastavom i nekoliko nepredviđenih izostanaka. Kod pojedinaca izdvojili su se Nikola Milenković, pripadnik Vatrogasno-spasilačke jedinice Zaječar, koji je zauzeo 2. mesto u disciplini “Kuperov test” i Željko Gogov, policijski službenik Policijske ispostave Zaječar, koji je posle odličnog nastupa na okružnom nadmetanju u Knjaževcu, bio sjajan i u Požarevcu, gde je sa još pet takmičara upucao zlato i ostvario plasman na Državno takmičenje Policijskih uprava Srbije.

Odbojkaška ekipa PU Zaječar nažalost nije uspela da se domogne medalje, pošto je završila na 4. mestu Regionalnog nadmetanja, ali je svakako stekla iskustvo više za narednu sezonu.

Evo i svih rezultata:

Atletika:
Kuperov test (muškarci)
1. Zoran Stojanović – PU Požarevac
2. Nikola Milenković – PU Zaječar

Futsal:
1. PU Smederevo
2. PU Pančevo
3. PU Zaječar

Basket 3×3:
1. PU Smederevo
2. PU Pančevo
3. PU Požarevac

Odbojka:
1. PU Požarevac
2. PU Pančevo
3. PU Bor

Izvor: Glassporta.rs

Reklame