Ana Ignjatović, instruktor za personalni fitnes i grupne fitnes programe, zbog novonastale situacije i vanrednog stanja u zemlji, neko vreme neće moći da održava grupne treninge, ali kako bi svi ostali aktivni i u kondiciji, Ana Ignjatović će držati treninge preko svog youtube kanala.

„Zbog novonastale situacije i vanrednog stanja u zemlji, neko vreme neće moći da se održavaju grupni treninzi. Svi koji su do sada bili aktivni, treba shodno preporukama što više vremena da provode u kućnoj izolaciji“ poručuje Ana Ignjatović.

Kako bi smo što bolje proveli vreme u kući, ostali aktivni i u kondiciji, Ana Ignjatović će držati treninge preko svog youtube kanala.

„Uključenje će ići uživo, svakog ponedeljka, srede i petka od 19:05 časova. Vežbe će biti prilagođene kućnim uslovima, neće biti zahtevne i moći će svako ko želi da se priključi i da trenira potpuno besplatno, onoliko koliko mu prija“.- napominje ona.
Jedini uslov koji Ana zahteva je da ste zdravi ili da ukoliko imate bilo koji zdravstveni problem, imate dozvolu lekara da možete da trenirate.

„Da ostanemo u izolaciji, da pustimo zdravstvene radnike da rade svoj posao i da ostanemo zdravi“.- poručila je Ana Ignjatović.