Foto: Glassporta.rs
Reklame

Fudbaleri Timoka dobiće i trećeg trenera ove sezone, pošto su se uprava kluba i dosadašnji šef stručnog štaba Tomas Vasov dogovorili o prekidu saradnje. Predsednik FK “Timok 1919″ Branimir Đorđević istakao je da će u narednih 24 sata biti poznato ko će predvoditi zaječarskog prvoligaša u nastavku takmičenja, piše Glassporta.rs.

“Zahvaljujemo se Tomasu Vasovu na trudu koji je uložio, Timok će uvek biti njegova kuća, ali je očigledno da je timu potrebna promena kako bi zadržali šansu za opstanak u prvoligaškom društvu”, istakao je Đorđević za “Glas sporta”.

Podsećamo, Tomas Vasov postavljen je za šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba “Timok 1919” 11. oktobra, kada je zamenio Vojkana Rajčića, koji je Zaječarce uveo u Prvu ligu Srbije. Vasov je Timok predvodio na pet utakmica i ostvario učinak od jednog remija i četiri poraza, od čega tri na domaćem terenu.

Čini se da je na rastanak najviše uticao bilans na tri vezana susreta na Kraljevici u prethodnih desetak dana, gde su se u taboru zaječarskog prvoligaša svakako nadali više od jednog osvojenog boda u remiju protiv Bačke i dva poraza od Zlatibora i Radničkog iz Sremske Mitrovice minulog vikenda.

Izvor: Glassporta.rs