Foto: Pixabay / derJani

Sutra će na Gradskom stadionu pod Kraljevicom fudbaleri zaječarskog „Timoka 1919“ odigrati prvenstvenu utakmicu 22. kola Zone „Istok“ protiv ekipe Knjaz iz Trgovišta.

Iako su gosti u donjem delu tabele, sa 21 osvojenim bodom, daleko su od zone ispadanja jer imaju čak 12 bodova više od sokobanjskog Trebiča i OFK Zlota koji polako pakuju kofere za putovanje u 5. rang takmičenja odnosno Zaječarsku Okružnu ligu. Zaječarci bez poraza sa maksimalnih 60 bodova ako sutra pobede imaće mogućnost da već narednog vikenda u Boru protiv istoimene ekipe, sedam kola pre kraja prvenstva i teoretski obezbede plasman u Srpsku ligu „Istok“.

Trener Timoka 1919, Miroslav Šinki Nikolić sutra neće moći da računa na dva vezna igrača, Aleksandra Ilića i Andrije Antunovića, koji zbog žutih kartona moraju da pauziraju jedan meč. Što se tiče gostiju iz Trgovišta, trener Višeslav Nakić jedino neće moći da računa na Aleksu Milenkovića koji je na utakmici 20. kola protiv Rtnja u Boljevcu kažnjen sa šest utakmica neigranja zbog crvenog kartona i nesportskog ponašanja.

Za glavnog sudiju delegiran je Miloš Ćirić iz Pirota a pomoćnici će mu biti Predrag Tričković i Andrija Nikolić takođe iz Pirota. Delegat je Dragan Spnulović iz Negotina. Početak je u 16 sati a ulaze je SLOBODAN.

Izvor: Temporadio

Reklame