Teniski klub „AS Timok“ u nedelju 22. decembra u sali OŠ „Ljubica Radosavljevic Nada“ biće organizator duplog teniskog programa.

Početak programa je od 12 sati, a prvi na programu je teniski turnir OP ZAJEČARA AS TIMOK za takmicare do 8 god. Turnir je iz kalendara TSIS, a prijavili su se takmičari iz Beograda, Bora, Knjaževca, Zaječara i prijateljski Teniski klub „Bdin“ iz Bugarske.

Nakon ovog turnira sledi prava poslastica za sve ljubitelje tenisa, tradicionalni Novogodišnji festival tenisa, BABOLAT CUP AS Timok Zaječar.

Upis takmičara počinje  u 11 sati.

Ove godine, pored mini tenisa, raznih igrica sa reketom i lopticom, biće angažovana i dva Deda mraza, a male tenisere očekuje i dosta iznenađenja na Novogodišnjoj lutriji koja se prvi put organizuje. Bice tu mnogo nagrada, od sokova, toplih čokolada, porodičnih pica, tepsija bureka, školskog pribora, igraonica, teretana, raznih vaučera.

Naravno na kraju festivala, svi takmicari dobiće diplome, medalje, i paketiće od Deda mraza, a teniski klub uručiće zahvalnice svim prijateljima kluba, nakon čega sledi i zajedničko slikanje za Klupski kalendar i koktel.

Teniski klub AS Timok svim građanima Zajecara, ljubiteljima sporta, tenisa čestita Novogodisnje i Božićne praznike.