Foto: Pixabay.com

Vozače danas očekuju mestimično vlažni kolovozi na putevima u nižim predelima, dok je saobraćaj zbog zimskih uslova otežan u brdsko planinskim krajevima, a neke deonice su neprohodne, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Vozačima su na planinama Tari, Goču, Divčibarama, Zlatiboru i Kopaoniku pored zimskih guma neophodni i lanci, a zbog snega otežan je saobraćaj na teritoriji Ivanjice, Sjenice, Nove Varoši, Novog Pazara, Ivanjice, Užica, Valjeva, Prijepolja, Niša, Vranja, Zaječara, Kruševca, Raške, upozorio je AMSS.

Neprohodni su putevi Aljinovići Sjenica Novi Pazar, Brzeće Kopaonik, Novi Pazar Odvraćenica, Kumanica Preko Brdo Duga Poljana, dok su na snazi zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na teritoriji Osečine, Ljubovije, Prijepolja, Bajine Bašte, Užica, Nove Varoši, Valjeva, Jošaničke Banje, Uba i Krupnja, Kokinog Broda, Raške, Novog Pazara i Ivanjice.

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema zadržavanja, a na teretnim kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu dva sata i na Batrovcima sat vremena.

Izvor: Beta

Reklame