Jedan od stanara Dubočanske ulice u Zaječaru tvrdi da je ulica raskopana još u subotu, ali do danas ništa se u njoj ne radi. Usled jučerašnjeg snega, ulica je pod vodom.

Naš sugrađanin prijavio je problem u Dubočanskoj ulici. Prema njegovim rečima, ulica je u subotu raskopana, ali do danas radova nema. Sneg i voda stvaraju probleme stanarima.

„Dubočanska ulica se ukršta se sa ulicom Stanoja Gačića (stari zvezdanski put). Iz preduzeća za puteve došli su u subotu, raskopali je bagerima, ali šljunak nije navezen odozgo. Nadali se stanovnici ulice, da pošto u nedelju nisu navezli, onda će od ponedeljka, jer i oni ljudi imaju dušu, pa ce da odmore. Međutim od ponedeljka, do danas ništa. Mnoge se ulice rade, ali ova započeta, a nije dovršena. I evo, „Baba marta“ rekla svoje. Dakle, dok stanovnici ove, kao i još nekih ulica u ovom kraju „čekaju Godoa“ po pitanju nerešene kanalizacione mreže(nema je uopšte još od izgradnje ovog dela grada sedamdesetih godina), istovremeno se nadaju da ce taj „Godo“ bar da dovrši ono sto je započeo i naveze šljunak pre 28. marta“.kazao je stanar Dubočanske ulice za Glas Zaječara.

Reklame