Reklame

Gradonačelnik Zaječara i istaknuti funkcioner SNSa, ovih dana preko raznih medija, napada, na već prepoznatljiv način GrO SSP-a, ističu iz GrO SSP-a u Zaječaru.

Prema njihovim rečima nikada neće dozvoliti ovom gospodinu da ih uvuče u svoje blato, pošto SSP ima čistu politiku. Vučićevi podanici moraju građanima da daju odgovore na pitanja koja su od značaja za njih. Šta je unazad petnaest godina urađeno za njihovu bolju egzistenciju, pitaju iz SSP-a.

Sve najveće firme u gradu su zatvorene. Podsećaju iz SSP-a:

„Kristal, Keramika, Porcelan, Ktk Timočanka ,PD Salaš ,Impaz, Zaječar promet ,Institut za poljoprivredna istraživanja, klanica „Timok“, „Timogradnja“, „Arsenije Spasić „, više ne postoje. Hiljade radnika je ostalo bez posla a gradonačelnik i njegov menadžment i dalje nemilice troše narodni novac na neobjašnjive projekte. 25 000 000,00 evra će biti potrošeno na stadion koji nema nikakvu ekonomsku računicu u ovom trenutku. Za stadion takvih razmera samo za održavanje građani Zaječara će morati da izdvajaju dodatna sredstva. Svima je već znano da je korupcija u sportu i „pranje para“, već uveliko problem svuda u svetu. Da li je ovo priprema terena za tu vrstu igre? „Bungalov naselje“ predviđeno kao omladinsko naselje je prenaduvan i nepotreban projekat za ovaj grad. 81 000 000,00 dinara iz budžeta će biti potrošeno, a da nema odgovora ni na jedno pitanje. Potpuno isti poduhvat je mogao biti izveden i za manje od 20.000.000,00 dinara. Na stranu što je to u ovom trenutku potpuno nepotrebno ovom gradu. SNS i ministar Mali je u junu ove godine najavio zapošljavanje 2.500 radnika u fabrici „Aptiv“. Šta reći na to osim dosta nam je laži. 30.000.000,00 dinara je odvojeno iz budžeta za dečija igrališta. Da li to ovaj menadžment planira izgradnju 20 dobro opremljenih prostora za decu. Sve ovo možda i ne zvuči loše ali u situaciji kada građani jedva uklapaju kraj sa krajem ovo je bahatost. Po onoj staroj dajte narodu hleba i igara a mi ćemo po starom“.- kaže se u saopštenju SSP-a u Zaječaru.

GrO SSP Zaječar smatra da za ovakvo ponašanje i nebrigu odgovornost snosi SNS i Boško Ničić.

„Građani Srbije već uveliko vide posledice štetne i kriminalne politike Aleksandra Vučića i njegovih udvorica. Pozivamo sve naše sugrađane da stanu u odbranu ono malo državnog i narodnog kapitala koji nisu pokradeni. Njihovo enormno bogaćenje vidite svuda oko vas. Ne dozvolite zbog dece da se ponove devedesete godine“navodi se u saopštenju GrO SSP-a Zaječar.