Reklame

GrO Stranke slobode i pravde u Zaječaru kaže u saopštenju da smo svedoci ovih dana jednog melodramatičnog sukoba unutar Srpske napredne stranke sa ciljem očuvanja lika i dela samo jednog čoveka.

Kako oni navode u situaciji kada na svim nivoima imamo potpuno rasulo u ekonomskoj, socijalnoj i pravnoj sferi, vlast je rešila da građane zamajava nekim svojim pre svega ličnim sukobima oko podele plena i uticaja u društvu.

„Za to vreme na lokalu odabrani moćnici sprovode u delo svoje prljave i kriminalne planove. GO SSP Zaječar je na sednici održanoj 19.10 2021 godine razmatrajući budžet grada postavio čitav niz pitanja i sadašnjem gradonačelniku Boško Ničiću, inače narodu poznatom kao najveći preletač među svim preletačima, a i tzv opoziciji u skupštini Grada Zaječara. Oni dodaju i to da vladavina Boška Ničića je sa malom pauzom već čitavih šesnaest godina. Nekoliko velikih firmi i javnih preduzeća je u tom periodu prestalo da postoji a sve u cilju prikrivanja njegove loše i štetne politike. Na žalost to će, po budžetu, građane ovog grada skupo koštati“.kažu iz SSP-a.

Iz SSP-a podsećaju sledeće:

1. Za proces likvidacije JP DIREKCIJA ZA IZGRADNJU  moraće da se izdvoji 1552 790,00 evra.

2.Za javni prevoz predviđena suma je 1 440 000,00 evra. Vama sugrađani ostavljamo da se sami izjasnite kakav Vam je prevoz.

3.Za bungalov naselje a čija se upotreba svodi na par dana gitarijade, predviđeno je 815 500,00 evra.

4.Za popravku puteva je predviđeno 1 120 000,00 evra. Ovde dolazimo do poznate krilatice Velje Ilića o „kraduckanju“ i „krađi“.

5.Izgradnja dečjih igrališta bi koštala 390 000,00 evra. Sami znate da ništa nije urađeno.
Ako svemu ovome dodamo i uporno nesmenjivanje direktora JP VODOVOD ZAJEČAR, koji ne samo što nije smanjio dug preduzeća, već ga je povećao na celih 9 800 000,00 evra,onda imamo jednu nimalo sjajnu budućnost našeg grada.

Oni pozivaju građane da u što većem broju podignu svoj glas, kako oni kažu, protiv ove nakaradne i kriminalne politike i konačno pomogu u nameri smenjivanja Boška Ničića i Aleksandra Vučića sa vlasti.

„Građani Zaječara treba da znate da sve gore navedene stavke Vi plaćate,što preko računa koji se povećavaju, što preko cena usluga i proizvoda koje koristite, zato vam je na kraju i potrošačka korpa sve tanja i tanja. Podržite jedinu stranku koja može pobediti ovo zlo. Podržite SSP“.stoji u saopštenju SSP-a u Zaječaru.