Reklame

Iz SSP-a u Zaječaru saopštavaju da bi gradonačelnik Zaječara trebalo da podnese ostavku i omogući nove izbore za Skupštinu Grada.

Prema njihovim rečima situacija u Javnim preduzećima i Gradskoj upravi je u toj meri uznemirila građane da je izbor novog rukovodstva Grada jedino rešenje.

„I onako tesna većina SNS-a nije u stanju da pruži ništa novo, niti da iznedri kvalitetna kadrovska rešenja. Sva dešavanja u zadnjih mesec dana ukazuju na potrebu novih izbora u našem Gradu. Bahatost direktora JKP VODOVOD, optužujuća presuda za pomoćnika gradonačelnika, paljenje automobila aktuelnog gradonačelnika kao i način trošenja novca iz budžeta Grada, dovode do neminovnog zaključka da je jedini izlaz iz ove situacije da se u aprilu naredne godine održe i prevremeni izbori za lokalni parlament“.kažu iz SSP-a.

GrO SSPa smatra da bi novi saziv Skupštine jedini bio u stanju da reši nagomilane probleme i ponovo uspostavi mir u „kući“.Pozivamo sve parlamentarne i vanparlamentarne političke činioce da se pridruže ovom zahtevu, poručuju iz SSP-a.