Reklame

Danas je pres konferenciju održao Zoran Mančić, predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, gde je najoštrije osudio sve vrste nasilničkog i vandalskog ponašanja, pa makar oni poticali i od najbližih srodnika njihovih članova.

On je istakao da svako ko je punoletan mora da snosi odgovornost za svoja nedela, i da su oni duboko ubeđeni da je to jedini način da se ovo društvo, posrnulo pod vlašću Aleksandra Vučića, vrati na pravi put.

„Mi nismo i nikada nećemo pravdati nijedno protivzakonito ponašanje. Danima se, međutim, članovima, a pogotovo predsedniku Gradskog odbora preti što preko lažnih profila što preko anonimnih telefonskih poziva, u cilju odvraćanja od politički pravične borbe protiv režima stranke na vlasti. U noći 28.10 ove godine došlo je do upada na fb stranicu stranke sa lažnog profila „Marko Svetlo“ pri čemu je na svaki post ili saopštenje prikačen izvod iz Narodne banke Srbije sa datumom iz 2016. godine, na kome se vidi dug ZU APOTEKE MENTA, koji je moram da dodam davnih dana izmiren, a u cilju moguće kompromitacije predsednika našeg Gradskog odbora. Interesantno je, da je najveći broj ovih upada bio na postovima koji se odnose na enormno trošenje novca za „bungalov naselje „,“Direkcija za izgradnju „, dečija igrališta i JKP VODOVOD. Sve to dovodi do zaključka da su se lokalne velmože poprilično uzdrmale“.istakao je Mančić.

Mančić ističe da će nastaviti da traži od inspekcije za rad i radne odnose, finansijske policije i tužilaštva, da uđu u upravu Grada i upravu JKP Vodovod, te izdaju zvanično saopštenje o načinu trošenja novca svih naših građana.

On se osvrnuo na jučerašnji incident u kome je zapaljen automobil supruge gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića i kazao da su svi novinski izveštaji režimskih medija juče posle podne govorili o sinu funkcionerke Stranke slobode i pravde.

„To je još jedna velika laž Boška Ničića, Kurira, Telegrafa i njima sličnih. S.D. nije funkcioner Stranke slobode i pravde. Za svaku laž koju su izgovorili ili napisali ovih dana biće podnete krivične prijave protiv Boška Ničića i svih medija. Čak ni u ovoj i ovakvoj državi sa veoma upitnim pravosudnim sistemom, sigurni smo da će morati da plate za nanošenje duhovne boli i širenje lažnih vesti. Prva je već podneta protiv nn izvršioca preko odseka za visoko tehnološki kriminal“.kazao je on.

On je kazao i to da će SSP ZAJEČAR nastaviti da ukazuje na sva nepočinstva lokalnog šerifa i kabadahije.

„Pitamo nadležne zašto ćute i šta rade institucije ove Vučićeve despotije. Pitamo Ničića da li je on sačinio budžet grada. Da li je on prisilio svoje odbornike da izglasaju nešto što ni u svojoj kući ne bi smeli da podrže. Tražimo da se izjasni i preuzme odgovornost na sebe, a ne da se krije iza drugih. Gospodo iz vlasti svi Vi koji ste glasali za ovaj kriminalni budžet moraćete da odgovarate čim padnete sa vlasti. A to će biti vrlo brzo. I tačno gospodine bivši bankaru, predaja nije opcija ni za nas“.- poručio je Mančić.