foto:pixabay
Reklame

Talentovani teniser iz Zaječara, Janko Mladenović nastavlja da beleži odlične rezultate na turnirima širom Srbije. Minulog vikenda, član Teniskog kluba “AS Timok” osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju na Otvorenom prvenstvu Niša za igrače do 12 godina, piše Glassporta.rs.

Organizator turnira iz kalendara Teniskog saveza istočne Srbije bio je Teniski klub “Radnički”, a Mladenović je poražen u finalu od Radovana Petrovića, člana Teniske akademije “Živković” iz Niša posle velike borbe rezultatom 1:2. Po setovima je bilo 1:6, 6:1 i 6:7 u taj-brejku trećeg seta (5:7).

Sjajno je i ovo takmičenje otvorio zaječarski teniser, a kruna dobre igre bilo je polufinale gde je savladan Makedonac Darjan Panovski sa 2:0 (6:0, 6:0). Ipak, u finalu je posle skoro dva i po sata igre do titule došao Petrović, koji se na taj način revanširao Mladenoviću za poraz od pre samo dve nedelje, kada je Zaječarac slavio sa rutinskih 6:1, 6:3.

Sledeći turnir je na programu u Zaječaru 17. jula, na terenima “Eurocluba” na Kraljevici, kada će Janko Mladenović ponovo nastupiti u konkurenciji tenisera do 12 godina.

Izvor: Glassporta.rs