Srđan Stanojević, foto: Glas Zaječara
Reklame

Kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred koalicije Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija Srđan Stanojević glasao je danas u 09,30 časova na biračkom mestu broj 15.

 

Srđan Stanojević, kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred kolacije Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija  glasao je danas u 09,30 časova na biračkom mestu brorj 15.

U obraćanju novinarima Stanojević je istakao da su građani danas u prilici da praktično sami sebi pomognu i da utiču na razvoj grada i sela.

„Nadam se da će danas, 28. marta, naši birači, naši sugrađani, da izađu u što većem broju, da iskoriste  ovaj lep dan i da glasaju, da praktično sami sebi pomognu u naredne četiri godine i da utiču na razvoj ovog našeg grada i naših sela.“ – izjavio je kandidat za gradonačelnika Zaječara Srđan Stanojević

Srđan Stanojević, foto: Glas Zaječara

Srđan Stanojević istakao je da je najvažnije da izbori proteknu u korektnoj i demokratskoj atmosferi, kao i da će koalicija poštovati izbornu volju Zaječaraca.

„Očekujem danas da ova politička utakmica bude korektna, da se svi učesnici ovog procesa ponašaju u skladu sa pravilima i propisima i neka pobedi najbolji, a mi ćemo naravno poštovati želju birača i ponašati se u skladu sa tom željom u budućem periodu.“ –  rekao je kandidat za gradonačelnika Zaječara Srđan Stanojević