Foto: Glassporta.rs
Reklame

Četvrti dan Evropske nedelje sporta u Zaječaru je protekao u znaku sportske rekreacije za žene. Sve zainteresovane dame prisustvovale su javnom treningu na Popovoj plaži pod nadzorom licenciranih fitnes trenera Nataše Srećković i Dragane Kuzmanović, piše Glassporta.rs.

“Drago nam je da smo imale priliku da pokažemo napredak svih naših polaznica, pošto već mesec dana dva puta nedeljno radimo sa njima u okviru akcije “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, istakla je Nataša Srećković za “Glas sporta”.

Kompletan projekat realizuje se u gradu na Timoku preko Sportskog saveza grada Zaječara, a Nataša i Dragana su poput svojih prethodnica Tamare Nikolić i Ljiljane Subić uspešno prošle obuku u okviru akcije “srpske kuće sporta” i dobile status licenciranih fitnes trenera.

“Sportski savez grada Zaječara će se potruditi da Zaječarke i dalje imaju priliku da vežbaju kontinuirano i potpuno besplatno, a takođe da sve više trenera dobije profesionalnu fitnes licencu”, poručio je Igor Božinović, generalni sekretar zaječarske “kuće sporta”.

Evropska nedelja sporta nastavlja se u Zaječaru i naredne nedelje. Već u ponedeljak 27. septembra na programu je javni gimnastički trening u izvođenju Gimnastičkog kluba “Zaječar” takođe na Popovoj plaži od 17 sati, a kompletna satnica i raspored održavanja javnih treninga nalazi se na stranicama “Glasa sporta” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Izvor: Glassporta.rs