Foto: Pixabay

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Da li se smeškaju, ili su vam okrenule leđa? Saznajte u današnjem dnevnom horoskopu.

 

 

OVAN
Dnevni horoskop za 30. mart 2024. godine vas savetuje da date sebi priliku da pogrešite i naučite iz grešaka. Pokušajte da kontorlišete frustraciju izazvanu greškom, razmislite šta vam pomaže da se smirite. Oslonite se i na tehniku disanja. Nedostaje vam više pažnje, budite otvoreniji prema partneru ili simpatiji. Glasno kažite šta želite.

 

BIK
Odlučni ste u nameri koju ste zacrtali. Ukoliko vam se neko nađe na putu do cilja nećete birati način kako reagujete. U redu je biti zaštitnički nastrojen ali u granicama normale. Na poslu vas očekuje više obaveza i stresa. Slobodni Bikovi poželeće da se jave simpatiji. Samo hrabro! Oni zauzeti nek se više posvete drugoj polovini. Uživaćete!

BLIZANCI

Previše brinete o drugima, a premalo o sebi. Ljudi u vama vide „spasitelja“, a vi želite svima da pomognete. To je lepo od vas, ali ne zaboravite da postavite granice. Znajte kada i kome treba da kažete „ne“. U ljubavi želite sve ili ništa. Zauzetima zvezde savetuju da otvoreno izraze svoje misli i želje. U komunikaciji je rešenje.

RAK

Imate osećaj da vam neko „radi“ iza leđa. Budite obazrivi kome se poveravate, u suprotnom neko bi mogao da iskoristi vašu dobru nameru. Obratite pažnju i na signale koje vam organizam šalje. Mogući su bolovi u predelu stomaka. Okrenite se zdravijoj ishrani.

LAV

Vaša želja za takmičenjem danas je posebno izražena. U svakome ćete videti konkurenciju. Zvezde vam savetuju da ne pretrujete sa tim razmišljanjem, već da se na poslu fokusirate na timski rad. Na taj način ćete lakše savladati prepreke. U ljubavi sve ide svojim tokom. Moguće su glavobolje!

DEVICA

Danas vam astrologija donosi dosta razmišljanja, preispitivanja i neizvesnosti. Borićete bitku sa mislima. Udahnite duboko, okrenite se stvarima koje vas ispunjuju, uposlite ruke i mozak. Slobodnim Devicama dolazi jedna osoba iz prošlosti, one u vezi ili braku su nezadovoljni. Razgovarajte sa partnerom!

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 30. mart 2024. godine vas upozorava da slušate šta vam telo „govori“. Moguće je da ćete predosetiti ishod neke situacije. Budite racionalni u odlukama. Partner vam je velika podrška, recite mu kako se osećate. Slobodne Vage nailaze na jednu zanimljivu osobu.

ŠKORPIJA
Najgori period je iza vas. Osvestite šta vam je bilo najteže i izvucite pouku iz sutuacija koje su vam se dogodile. Zvezde vam savetuju da se okrenete nekom novom hobiju ili sportu. Prijaće vam! Slobodne Škorpije su zaljubljene do ušiju, one u vezi ili braku moraće iskrenim razgovorom da reše nedoumice.

STRELAC

Dnevni horoskop za 30. mart 2024. godine vam kaže da razmslite šta želite u narednom periodu. Postavite jasne i konkretne ciljeve. Jedna osoba će uticati na vaša razmišljanja i to dobro. Trudite se da sebe ne upoređujete sa drugima. Obratite pažnju na krvni pritisak.

JARAC

Danas ne započinjite velike poslove. Potreban vam je odmor, te razmislite šta vam najviše prija. Idealan je dan za kraći put i uživanje u prirodi. Slobodni Jarčevi se dvoume, poslušajte srce. Zauzeti nek se potrude da začine ljubav malim znacima pažnje. Zdravlje dobro!

VODOLIJA

Turbulentan je dan pred vama. Ne znate ni sami šta želite, ali vam definitivno ne prija u sopstvenoj koži. Vreme je za dobre promene! Zauzete Vodolije moraće dobro da razmisle u kom smeru žele da im se kreće veza. Vreme je za razgovor! Slobodne su u centru pažnje.

RIBE

Dnevni horoskop za 30. mart 2024. godine vam savetuje da tri puta merite pre nego što doneste važnu odluku. Danas ćete biti impulsivniji nego inače. Udahnite duboko, zastanite i dobro razmislite o posledicama. U ljubavi sve ide svojim tokom, ne odustajte od svojih snova.

Izvor: Mondo.rs – Horoskop na koji možete da se oslonite!

 

Reklame