Foto: Glassporta.rs
Reklame

“Fajt tim 019” iz Zaječara nastavlja sa sjajnim izdanjima i još boljim rezultatima na takmičenjima širom Srbije. Kik bokseri iz grada na Timoku učestvovali su na turniru u Nišu, a sa ovog prestižne borilačke manifestacije doneli su i tri medalje, piše Glassporta.rs.

Aleksandar Milivojević okitio se zlatom, Nikoli Petroviću u disciplini “kick light” kontakt pripalo je srebro, baš kao i Milici Nakić, dok je Uroš Canić zaustavljen u četvrtfinalu na svom prvom nastupu.

“Zadovoljan sam zalaganjem svih takmičara, vraćamo se u našu salu da kao i do sada vredno radimo i treniramo, jer nas uskoro čekaju novi izazovi”, istakao je za “Glas sporta” Nikola Milenković, trener i predsednik zaječarskog KBK “Fajt tim 019”.

Jedna zlatna i dve srebrne medalje učinak je takmičara Kik boks kluba “Fight Team 019” iz Zaječara, koji su imali odličan nastup na “BALKANS BEST FIGHTERS” turniru u Nišu.

Vredi istaći da su Zaječarci prvi put od osnivanja kluba učestvovali i sa ženskim takmičarom u svojim redovima. Milica Nikić se nadmetala u kadetskoj konkurenciji, imala sjajan premijerni nastup i opravdala poverenje, pa se sa srebrnim odličjem vraća u Zaječar, što će biti odličan zamajac za naredne izazove.

Izvor: Glassporta.rs